Siden er oppe og går igjen

Ikke noe avanserte greier, men målsetningen er å nå laugets lesere med innhold og ikke med farger og bevegelser. Jeg håper denne siden får lov til å være i fred uten å bli spist opp av viruser og andre ulumskheter.

Ta gjerne kontakt med Kurt som er administrator og pådriver for siden hvis du har noe å bidra med. Det er mulig å sette opp flere redaktører og det er alltid gøy med flere som bidrear. Kanskje du sitter og mimrer og ruger på en laugs historie du har lyst å dele?

Jeg har også laget en kopling mot facebook som blir oppdatert en gang i timen (rett under topp bildet)

og til slutt… i gamle dager kjørte vi laugsspinninger på «trimloftet» tro det eller ei, disse timene har vi fortsatt med i samme ånd,  -styrketråkk og god musikk de starter opp i uke 42 på Ålgård Sport og Helsesenter. Følg med på timeplanen til Sportsenteret og se etter mine timer på torsdager 🙂 Vi lover ingen rabatter, bare goe gang og plenty med svette.

cropped-Laug.png