Referat ronde 1 sesong 13 den 17-10-16, Team Nevland

lagbilde-ronde-1-sesong-13-den-17-10-16

( klikk på bilde for full størrelse )

Det er lagt til 1 bilde i referatet, for å se dette trykk i tekst på «Pia», for å se treningsdata trykk i tekst på «HER»

Da var sesongen i gang igjen med hyggelige gjensyn, ny vofse,  historisk fravær i Team Nevland, å en deltager var litt tidlig ute med årets sesong.

På ronde 1 i sesong 13 var 8 stk, 5 herrer å 3 fruer. Været var ikke så hakkande gale, opphold å flau vind med varme 9,9 grader.

Endelig var vi i gang med enda en ny sesong med ronder å hvilken kjekke start det ble. Først må det nevnes at allerede forrige mandag møtte ann Stein opp i håp om at ronden kanskje startet da men det gjorde den ikke men Stein gikk ronden for det dog UTEN å få den loggført. Gjensynsgleden var stor da 2 deltagere som ikke var med i forrige sesong dukket opp, hu May Katy, vinneren fra sesong 10 dukket gledeligt opp igjen (var sist med på ronde 11 i sesong 11 den 29-12-14), å hyggeligt så hadde hun med en liten overraskelse til turleder nemlig en SJOKOLADE type new energy. Den andre som og meget gledeligt dukket opp var ann Berge (var sist med på ronde 3 sesong 11 den 3-11-14), an Berge har siden da endeligt blitt ferdig med operasjoner i hoftene sine å er nå frisk å rask som en fisk. Så om ikke alt dette var nok på en åpningsronde så fikk vi og med oss en ny hund, den 21 i rekken av forskjellige hunder som har vært med hittil, å det var turlederen selv som hadde fått, dette er en blandingshund, ikke gatemiks!!!, men en planlagt miks mellom tibetansk spaniel å pomeranien, navnet på hunden er Pia, denne ble loggført som: hund nr. 21, turleder Kurt sin hund.

Til start denne kveld så hadde 2 Team Nevland medlemmer (som består av:Robert-Sigve-Kurt-Sletten) meldt avbud, Robert var på en håndballting å Sigve var på brøytemøte, dermed så var turlederen for første gang i historien alene fra Team Nevland på en åpningsronde.

Som tradisjonen er på det første referatet litt nytt siden sist fra de 4 i Team Nevland: Robert er forsatt tungt inne i trener rollen med håndball jentene sin, så må det jo nevnes den store bragd han gjorde rett etter forrige sesong var slutt, for i hans 50 års presang til seg selv så syklet han fra Ålgård te Spanien å hans ferieparadis der, å han fullførte til 20 i stil, meget imponerende. Ann Sigve har blitt Ålgårdbu igjen å så har han snopt seg en ny bobil som de bruker MYE. Ann Kurt har også denne våren/sommeren vært med på å trene/sykle Trondheim-Oslo med den fantastiske gjengen No Limitation som driver ettervern av rusmisbrukere, å selvfølgelig, flere mindre prosjekter i heimen har det og blitt.

Treningsdata for ronden finner du HER. Mvh, turleder Kurt.