Referat ronde 2 sesong 13 den 24-10-16

lagbilde-ronde-2-sesong-13-den-24-10-16

Historisk ronde med mange nye deltagere, også lagbilde var historisk, å Team Nevland ronden nærmer seg en milepæl hva antall deltagere angår.

På ronde 2 i sesong 13 var vi 14 stk, 10 hannbjørner å 4 binner. Været var fantastisk, høstlig stjerneklart å småkalde 3,1 pluss. Å for en kveld det ble, hele 5 nye deltagere dukket opp noe som er ny rekord på en å samme ronde i Team Nevland historien, i tillegg så fikk vi også denne gang en ny hund. Den første loggførte i kveld var turlederns yngste sønn Thomas, han er nærmest vokst opp med rondene både i heimen med alle forberedelser i for og etterkant å ikke minst det tradisjonelle måltidet med varme baguetter som vi alltid har når vi kommer hjem fra hver ronde, å nå hadde han og lyst til å være med å gå rondene, dermed har turlederen hatt med seg alle hans tre sønner, Thomas ble den den 94 i rekken av forskjellige personen som har vært med hittil. Så plutselig dukket turlederens mellomste sønn Mats opp og sesongdebutere det gjorde og ann Ole Bård å med seg hadde de hele 3 nye deltagere pluss en ny hund, disse tre er venner av Mats å Ole Bård som hadde lyst å være med oss på ronder, noen av disse hadde ladet opp med å gå til Preikestolen i helgen som var så spreke var de, den 95 i rekken av forskjellige personen er Malin Sør-Reime å det var Malin som hadde med seg den nye hunden, den 22 i rekken av forskjellige hunder, dette er nok en blandingshund denne var av tibetansk spaniel å king charles å navnet på den var Turbo å ble loggført som: Turbo Malin sin hund.

Den 96 i rekken av forskjellige personer som har vært med hittil var ann Steinar Gjesdal å den 97 i rekken ble ann Niklas Håland, hjertelig velkommen skal dere være.

Så til den siste nye denne kveld, det ble nemlig en historisk deby for hun rakk ikke oppmøte å lagbilde dermed så blir hun tradisjonen tro tegnet i paint av turleder å limt inn på lagbilde det har aldri skjedd før, denne personen hadde hørt om rondene av andre å hadde veldig lyst å være med men var litt usikker på hvor å når vi startet så hun ble med oss fra den store rasteplassen rett etter start, men turleder fikk ikke snakket noe særlig men henne pga at vi gikk temmelig spredd denne gang delvis grunnet litt gnagsår problem med en annen av kveldens debutanter, men heldigvis så tok de andre deltagere, Inger Marie, May Katy, Nina K, Tor Helge, Terje M å Stein seg godt av henne. Den 98 i rekken av forskjellige personer som har vært med hittil er hu Vigdis Kyllingstad, hjertelig velkommen til hun også. Puh, her går det unna, nå mangler vi bare 2 personer til så runder vi 100 forskellige deltagere som har vært med oss på ronder i de 13 sesongen vi har holdt på, spennende å se om vi klarer det denne sesongen.

To som ikke dukket opp denne kveld var nok en gang Team Nevland medlemmene Robert og Sigve, sistnevnte var på jobbemesse i utlandet å ann Robert meldte ikke ifra.

Treningsdata med tid/puls/snitthastighet pluss diverse andre ting finner du HER. Mvh, turleder Kurt.