Referat ronde 3 sesong 13 den 31-10-16, Team Nevland

lagbilde-ronde-3-sesong-13-den-31-10-16

Hufsete vær, ny firbeint, 2 nye sesongdebutanter å en meget støl deltager.

På ronde 3 i sesong 13 var vi 13 stk, 11 labbetusser å 2 tusselabber. Været var rosje mæ møje regn g,radene var varme 7,9.

Nok en gang denne sesongen fikk vi en ny firbeint deltager, det var nemlig forrige rondes debutant Niklas som hadde med seg sin hund, det ble fortalt av eier at dette var en skikkelig gatemiks blanding den hadde ivertfall en snev av rottweiler i seg, navnet på hunden var det russisk klingende navnet Boris, denne er den 23 forskjellige hunden som har vært med hittil å ble dermed loggført som: Nr.23, hunden til Niklas.

Meget gledeligt så fikk vi også denne gang 2 nye sesongdebutanter å det var ingen ringere en de 2 Team Nevland medlemmene Robert og Sigve, det ble et hyggeligt gjensyn, Sigve møtte forøvrig opp noe stiv å støl han hadde nemlig vært på tur med Melshei gjengen sin rett før kveldens ronde å der gikk di ikke denne gang de SPRANG.

Også hyggeligt så var Thomas å Niklas 2 av de 5 nye deltagerne fra forrige ronde med oss igjen.

Avgårde på kveldens ronde så var været som nevnt surt, sjelden vi har det slik på en hel ronde derfor varmet det godt i baktroppen når Robert beriket oss med sin reise skildring fra hans laaaange sykkeltur fra Ålgård til Spanien i sommer.

Treningsdata for ronden finner du HER. Mvh, turleder Kurt.