Referat ronde 4 sesong 13 den 7-11-16, Team Nevland

lagbilde-ronde-4-sesong-13-den-7-11-16

Det er lagt til 4 bilder i referatet for å se disse trykk i tekst på: «fyr i peisen», «varme karbonader», «varme rundstykker», «takknemlige gjengen».

Rekord kald ronde, nytt rykte kom for en dag, deltager med ny spesial doning å litt om turlederens faste itte-ronden-ting.

På ronde 4 i sesong 13 var vi 12 stk, 9 hanner å 3 hunner. Været var fantastisk med stjerneklar himmel litt flau vind å meget kalde minus 5,8 grader. Til start denne kveld så dukket nok en gang ikke ann Robert opp, ingen melding om dette denne gang heller men en årvåken deltager menet å ha sett bilen hans ved Gjesdalhallen så da var han nok opptatt med håndball. Hyggeligt så dukket den nye hunden fra ronde 2 denne sesongen opp nemlig den til hu Malin men eieren var ikke med for ann Ole Bård og Mats hadde nemlig lånt med seg hunden hennes denne gang, brrrra.

Ann Sigve kom nok en gang til kveldens ronde rett fra turen med Melsheigjengen å om det ikke ble springing denne gangen også så var Sigve noe støl i hoftene sine etter når vi var ferdige med kveldens ronde men da hadde han jo tilbakelagt nesten 17 km gåing på en kveld, imponerende. Sigve kunne og fortelle at han å madammen hadde solgt å kjøpt seg en ny bobil å siden de bruker den så mye året rundt var denne nye doningen et prakteksemplar med alt mulig tilbehør en slag all inclusive sak, skal bli spennende å få tatt en nærmere kikk på den.

Avgårde det bar på denne vakre kvelden, rekordtidlig frost fikk vi og, aldri har vi hatt så mye minusgrader så tidligt i sesongen før. Det må og nevnes at ryktes fra andre deltagere at hu May Katy er så sprek denne sesongen turleder har ikke sett dette med selvsyn siden han alltid ligger i de bakre rekker på ronden å der er aldri May Katy å se ivertfall, men her på Ålgård er jo rykter sanne så dette var kjekt å høre.

Så noe litt spesielt å historisk, bilder i referatet fra ETTER ronden er ferdig det er aldri blitt gjort før, grunnen er denne: som nevnt i tidligere referat så har turleder m/familie alltid felles kveldsmat med varme rundstykker rett etter ronden er ferdig, det spesielle denne gang var at det plutselig dukket opp hele 4 deltagere fra kveldens ronde å var med på kveldsmaten nemlig an Mats å Ole Bård å Thomas pluss turlederen, kånå te turlederen hadde denne gang virkelig disket opp med «fyr i peisen», «varme karbonader», «varme rundstykker» til denne «takknemlige gjengen». En perfekt avslutning på en perfekt kveld.

Dessverre så er det ikke noe treningsdata for ronden denne gang, Garmin dingsen hadde nemlig skrudd seg av selv der den lå i lommen på jakken til turlederen men tiden på ronden den er ivertfall registrert å den ble 1 time og 13 minutt. Mvh, turleder Kurt.