Referat ronde 5 sesong 13 den 14-11-16, Team Nevland

lagbilde-ronde-5-sesong-13-den-14-11-16

Hyggeligt gjensyn, litt ryggvondt, historisk deltager, en pliktoppfyllende Sigve, å en som hadde et persoligt jubileum denne kveld.

På ronde 5 i sesong 13 var vi 11 stk, 9 stuter og 2 kviger. Været var ikke lenger vinterslig, dusk i regn å hele 8,6 grader pluss.

Meget gledelig så fikk vi en sesongdebutant denne gang, det var nemlig han Geir Olsen (var sist med på ronde 19 i sesong 12 den 22-2-16), ann Geir jobber på sjøen å hadde vært 4 uker på jobb før han nå har 4 uker hjemme å da benyttet han selvfølgelig første sjanse å være med oss på ronde igjen, gledeligt.

Hyggeligt så var og ann Robert tilbake igjen han har slitt litt med ryggvondt den siste tiden men er heldigvis på bedringens vei. Det er derimot ikke turlederens sønn Mats, han måtte kaste inn hånd duken denne gang med store ryggsmerter, goe bedring ønskes til han.

Ann Sigve var uvanligt sen til kveldens ronde men rakk akkurat opprop og lagbilde, grunnen hans var noe uvanlig han holdt på å rydde ut av oppvaskemaskinen da han plutselig så at klokken var voldsomt nærme 2000, men kjapp som han er så gjorde han seg ferdig å kom akkurat tidsnok, nesten. Å så en liten historisk ting for hu May Katy kom til kveldens ronde i regneværet med PARAPLY, om dette var for en nylig anlagt permanent vites ikke men hun er den første som har gått HELE ronden med paraply, utrolig, men det gikk bra. En annen som var blid å fornøyd denne kveld var ann Stein, for akkurat på denne dag hadde han bodd 1 år i den nye leiligheten hans å det skulle feires litt når han kom hjem fra ronden, turleder gratulerer.

Treningsdata for ronden finner du HER. Mvh, turleder Kurt.