Referat ronde 6 sesong 13 den 21-11-16, Team Nevland

lagbilde-ronde-6-sesong-13

Det er lagt til 1 bilde i referatet for å se dette trykk i tekst på «bueskyting». For treingsdata trykk i tekst på «HER».

Deltager med løpetid, litt sykdom på gang, deltagere med oppstart på tidligere hobby å litt fakta om ståa for Team Nevland ronden.

På ronde 6 i sesong 13 var vi 11 stk, 8 stegger å 3 smekre megger. Været var upåklageligt med opphold å stille vind, gradene var varme 3,8 pluss.

Ingen sesongdebutanter møtte opp denne gang men pluss i boka til 3 deltagere som møtte ekstra tidlig opp denne gang, faktisk var de på plass før turlederen å det er meget uvanligt. Nok en gang var turlederens hund Pia med på ronden, denne gang var hun noe rastløs å grunnen til det var at hun hadde fått sin første løpetid, å du å du, å siden dette var temmelig nytt for eieren så måtte dette googles, å her var det jammen mye å sette seg inn i, å så har de det opptil 3 ganger i året og, å du å du, kjekt mæ hu hund.

Mindre kjekt var det at ann Berge var blitt hjemmesyk å kunne ikke være med i kveld, det var forøvrigt flere som sleid litt med begynnende forkjølelse inklusiv turlederen. Ann Thomas å faren har nettopp tatt opp igjen «bueskyting» etter ett par års pause, å Thomas ville prøve en ny type bue nemlig en Compound bue (trinse bue) det er litt lettere å skyte med en den Recurve buen han var vant med før, det var ivertfall kjempekjekt å begynne igjen,

Så litt om de harde fakta for Team Nevland, det er kun 1 deltager denne sesongen som kan nå et jubileum det er nemlig hu Paula som har mulighet til å nå 200 gåtte ronder, hun mangler 1 ronde på det, ellers så er det ingen som kommer opp i 100 ronder denne sesongen, det kan og nevnes at til nå denne sesongen så har 4 deltagere av totalt 8 vært med å gått ronder i alle 13 sesongene, de 4 er:Robert-Sigve-Kurt-Inger Marie, de 4 andre som har mulighet denne sesongen til å være i denne eksklusive gjengen er:Per-Paula-Anne Brit-Gunn Maren.

Neste ronde blir litt spesiell for 1 av deltagerne, mer om dette neste gang, å i neste referat blir det og litt om en kjekke reise turlederen skal ut på førstkommende helg.

Treningsdata for ronden finner du «HER«. Mvh, turleder Kurt.