Referat ronde 7 sesong 13 den 28-11-16, Team Nevland

lagbilde-ronde-7-sesong-13-den-281116

Det er lagt til 4 bilder i referatet for å se disse trykk i tekst på «celebert besøk», «Melhus», «Roger å di», «hedersplass». For treningsdata trykk på «HER».

56 år!!!!, Kurt Nilsen!!!!, historisk lagbilde, gamle kjente Team Nevland deltagere, å et fravær med hormoner!!!.

På ronde 7 i sesong 13 var vi 7 hvalrosser å 2 padder. Været var kjøligt med opphold å gradene akkurat på pluss siden med 0,7 grader.

Turleder var for første gang siden ronde 1 uten noen av sønnene sine, Mats er på bedringens vei med ryggvondet sitt å er ventet tilbake igjen snart mens an Thomas denne gang var noe redusert etter å ha øvelsekjørt rett før ronden med bil i mørket for første gang, også hunden Pia fikk sitt første fravær denne gang, hun var meget preget, hormonellt, av løpetiden hun nå er midt inne i å var helt energi løs.

Fraværende med god grunn denne gang var ann Sigve for han fyldte nemlig år akkurat denne kveld, 56 år i denne verden ble han, turleder gratulerer. Tilstede så det virkelig sang, i dobbel forstand, var ann Robert, han hadde funnet julesanger på mobailen å kom syngende til start med Kurt Nilsen kvinende ut av mobilen sin.Kjekt så var ann Berge blitt frisk å var med oss igjen. Med oss resten av året blir ikke an Geir for han skulle nå på jobb på de 7 hav å er ikke tilbake igjen før utpå nyåret.

Å så skjedde det nok en historisk ting denne sesongen for lagbildet ble for første gang i historien tatt med mobilkamera fordi canon kameraet plutselig var tomt for strøm når bilde skulle tas.

I helgen som var hadde turleder å fruen vært på «celebert besøk» nemlig til Trondheim å besøkt laugs medlemmene Roger å Roar med de bedre halvdeler, det ble ett meget hyggeligt gjensyn, Roar å Anna er jo utflyttete Ålgårdbuer, men de er opprinnelig ekte trøndere, nå bor de i «Melhus» å stortrives der, å selvfølgelig har de vært med på rondene rondt havet . «Roger å di» bor på Kvål utenfor Trondheim å ble kjent med lauget underveis i styrkeprøven Trondheim-Oslo 2005 å ble så begeistret av samholdet at han tok kontakt å ble medlem pronto, de har vært mye nedover opp gjennom årene å vært med på ritt, årsmøter, sykle julen inn, å ja til og med ronder har Roger reist ens ærend for å være med på, at lauget å Ålgård har en plass i hjertet til Roger var lett å se for på gangen hjemme hos de så var hadde dette fått «hedersplass». Turleder fikk i oppgave av dem å hilse til gjengen å det ble gjort før avgang på denne ronden.

Treningsdata for ronden finner du «HER». Mvh, turleder Kurt.