Referat ronde 8 sesong 13 den 5-12-16, Team Nevland

lagbilde-ronde-8-sesong-13-den-5-12-16

Det er lagt til 1 bilde i referatet for å se dette trykk i tekst på «eksemplar». For treningsdata trykk i tekst på «HER»

2 nye deltagere dermed er en ny milepæl i Team Nevland ronden nådd, ikke godkjent ronde for 1 deltager……, Robert overrasket/gledet flere denne gang.

På ronde 8 i sesong 13 var vi 16 stk, ,12 gutter og 4 piger. Været var opphold å varme 6,6 grader. Denne gang var ann Mats tilbake igjen å han hadde nok en gang tatt med seg nye deltagere fra den omfattende omgangskretsen hans, de nye er nr. 99 i rekken av forskjellige personer som har vært med hittil er Erlend Aalgaard fra Ålgård, å så ble en milepæl i Team Nevland historien nådd for nå har vi rundet 100 deltagere å den 100 i rekken av forskjellige deltagere som har vært med hittil er et hokjønn å hun heter Henriette Bergli hun er opprinnelig fra Åkrehamn, turleder gratulerer jubilanten, det kan opplyses om at det ved sesongavslutningen vil bli ovverakt en spesial laget diplom til jubilanten. Turleders yngste sønn Thomas var og tilbake igjen han hadde IKKE øvelsekjørt med bil denne gangen, det må nevnes at han etter forrige rondes øvelsekjøringsfravær tok hele ronden alene dagen etter, imponerende, men slapp av folkens han fikk den ikke godkjent i turboka.

Gledelig start på ronden ble det for alle når han Robert som hadde vært i casaen sin i Spanien forrige uke for å plukke de siste appelsinene fra treene hans der, Robert hadde like godt tatt med seg noen «eksemplar» til ronden denne kveld så vi fikk smake, å de var så ferske at det gjorde godtvondt å spise dem trur ingen hadde smakt så ferske appelsiner før. Meget gledeligt var deltager antallet denne gang, hele 16 stk er dermed den best besøkte til nå denne sesongen, å nesten samtlige hadde det voldsomt travelt med å komme i mål denne kveld selvfølgelig var grunnen at EM i håndball for piger hadde begynt å Norge skulle spille sin første kamp der, pytt, pytt.

Treningsdata for ronden finner du «HER». Mvh,turleder Kurt.