Referat ronde 9 sesong 13 den 12-12-16, Team Nevland

lagbilde-ronde-9-sesong-13-den-12-12-16

Det er lagt til 2 bilder/video i referatet for å se dette trykk i tekst på «på sofaen» å «her å nå». For treningsdata trykk «HER».

enda en ny deltager, litt sykt litt vondt å litt julestemning.

På ronde 9 i sesong 13 var vi 12 stk, 10 stegger å 2 ….egger. Været var såvidt opphold med en litt gufsen vind å varme 2,5 grader. Meget hyggeligt så fikk vi enda en ny deltager også denne gang fra gjengen til turleders sønn Mats, deltager nr. 101 i rekken av forskjellige menneskje som har vært med hittil er ann Bernt Anda, fra Klepp, hjertelig velkommen skal han være. Vi er nå i denne sesongen oppe i hele 8 nye deltagere, bare i 2 sesonger tidligere har det vært flere nye enn det er hittil denne sesongen.

Sigve måtte melde flytteavbud denne gang. Dessverre så var hu Nina K blitt syk å hadde derfor sitt første fravær denne sesongen dermed er det nå 4 deltagere igjen som har alle rondene hittil i sesong 13. Fra syk til vondt, Pia, hunden til ann Thomas/turleder hadde etter forrige vært å trukket 2 tenner å det satte henne ut i ett par dager etterpå, hun lå strekk ut «på sofaen» stakkars.

For å komme litt mere i julestemning etter Roberts sin Kurt Nilsen julesang forrige ronde så hadde turleder i helgen vært i Stavanger konserthus på julekonsert med Oslo Gospel Choir, det var en stemningsfull opplevelse, så derfor får dere en liten smakebit «her å nå».

Treningsdata for ronden finner du «HER». Mvh, turleder Kurt.