Referat ronde 10 sesong 13 den 19-12-16, Team Nevland

lagbilde-ronde-10-sesong-13-den-19-12-16

Det er lagt til 2 bilder å 1 video i referatet for å se dette trykk i tekst på «søsteren», «gjensynsgleden», «med denne», for treningsdata på ronden trykk «HER».

Enda en ny deltager, litt om et rykte….., imponerende vennegjeng, travel turleder samt viktig juleønske.

På ronde 10 i sesong 13 var vi 13 stk, 11 fjøsnisser å 2 budeier. Været var opphold å varme 6,4 grader.

Meget gledeligt så fikk vi nok en ny deltager, den 9 denne sesongen å det var en av årets nye deltagere, Henriette, som hadde tatt med seg en arbeidskolega fra Asko på Skurve, nr. 102 i rekken

av deltagere som har vært med hittil er Reidar Bagne han er opprinnelig fra Sveio men bosatt på Ålgård, Reidar var kjent med tur rundt Edlandsvannet fra før han hadde nemlig gått denne turen flere ganger om enn alene før hu Henriette tipset han om gjengen vår, toppers, velkommen skal Reidar og være.

Robert var fraværende uten å melde avbud denne gang, iflg rykter så holdt ann på denne kveld på sosiale medier å etterlyste en fot til et fjersyn!!!!????. Fraværende for første gang denne sesongen var ann Terje M dermed er det nå 3 personer igjen som har alle rondene denne sesongen. Det er en del sykom ute å går nå for tiden å Mats hadde blitt rammet av spy sjugå derfor var det meget gledelig at i hans sykomsfravær var hele 5 stk fra hans vennegjeng som allikevel å uten han tilstede dukket opp å var med på kveldens ronde, imponerende.

Turleder hadde det travelt med å komme seg rundt vannet å hjem denne gang grunnet til det var at eldste sønn å samboer kom hjem fra Grimstad til julefeiring med seg hadde de og hunden Ipa som er «søsteren» til turleder/Thomas sin Pia, «gjensynsgleden» var stor.

Dette var den siste ronden i 2016 altså ingen romjulsronde denne sesong siden 2 juledag er på en mandag, dette til stoor skuffelse for ann Tor Helge for da fikk han ikke smake på turlederfruens julebakst, heldigvis så kunn ann Berge fortrolig fortelle at Tor Helge absolutt ikke led noen nød for på jobben deres så spiste han abolutt alt av julekaker han kom over nå i denne julemåneden, så dæ så. Da vil turleder bare få ønske alle en riktig god jul «med denne» julesangen også fra julekonserten turleder var på i desember fra Oslo Gospel Choir, så er vi tilbake med neste ronde den 2 januar. >PS! Turlederens høyeste juleønske er at vi i løpet av siste del i sesongen får besøk av resten av de 8 deltagerene som har ronder i alle de 12 foregående sesongene men mangler ronder i inneværende sesong, de 4 som mangler er, Anne Brit, Gunn Maren, Per og Paula.

Treningsdata for denne ronde finner du «HER». Mvh, turleder Kurt.