Referat ronde 11 sesong 13 den 2-1-17, Team Nevland

lagbilde-ronde-11-sesong-13-den-2-1-17

Det er lagt til 2 bilder i referatet for å se disse trykk i tekst på, «vakrere», «fornøyeligt syn», for treningsdata trykk på «HER».

Årets første ronde i vakkert vintervær, en kjekk hilse opplevelse som ga håp om er…..pluss noen harde fakta etter oppfordring fra flere deltagere.

På ronde 11 å den første i 2017 i sesong 13 var vi hele 15 stk, 12 tomleskolter og 3 damer. Været var fantastisk med litt snø på bakken å i lufta, gradene var kalde minus 1,1. Endelig var vi i gang igjen med siste halvdel av ronder i sesong 13. Dugnadsfravær ble meld inn av ann Robert å ann Sigve dukket ikke opp eller hadde gitt beskjed til om fravær, plutselig litt etter avgang kimet det i telefonen å ganske riktig, det var Sigve, han var på jobb å hadde glemt helt av å ringe, pytt, pytt. Som om ikke dette var nok sånn helt før start denne kvelden så dukket kånå te den 4 Team Nevland medlemmet Jan Erik Sletten (som forøvrig ikke er sett på årevis på rondene) opp, hun hadde gått ronden rondt havet sammen med andre å hilste i det hun oppdaget oss, kanskje dukker selveste Sletten og opp snart. Avgårde på kveldens ronde det bar med imponerende 15 deltagere i ett vakkert vintervær, skjelden er skylighten mot Ålgård «vakrere», småglatt var det og å deltagerne hadde skodd seg med både piggsko å brodder for anledningen.

Turleder hadde siden forrige ronde vært på første overnattingstur i vogna i Sirdal også der var det litt snø, forøvrigt var dette første gang hunden våres var i snøen å det ble ett «fornøyeligt syn».

Hyggeligt på denne ronde så ble det diskutert litt om når noen av kveldens deltagere begynte å gå ronder å hvor mange de hadde gått, turleder måtte da sjekke turbøkene sine etterpå å her er følgende fæks:nr.64 i rekken May Katy startet i sesong 6, ronde 1 den 19-10-09, har 64 ronder før denne sesong. Nr. 67 i rekken Terje M startet i sesong 7, ronde 3 den 1-11-10, har 120 ronder før denne sesong. Nr. 69 i rekken Tor Helge startet i sesong 7, ronde 17 den 7-2-11, har 102 ronder før denne sesongen. Nr. 70 i rekken Nina K startet i sesong 8, ronde 4 den 14-11-11, har 35 ronder før denne sesong. Nr. 77 i rekken Stein startet i sesong 10, ronde 6 den 25-11-13, har 64 ronder før denne sesongen. Kan og opplyse om at etter kveldens ronde så har vi gått 284 ronder siden oppstarten.

Treningsdata for denne ronde finner du «HER». Mvh, turleder Kurt.