Referat ronde 12 sesong 13 den 9-1-17, Team Nevland

lagbilde-ronde-12-sesong-13-den-9-1-17

Det er lagt til 1 bilde i referatet for å se dette trykk i tekst på «besteget».

Ny sesongdebutant, kjekke ny ting dukket opp på Ålgård, å en ikke ambisiøs turleder…….

På ronde 12 i sesong 13 var vi 13 stk, 12 hvalrosser å 1 stk ekte dama. Været var regnfullt å vått med 6 grader pluss.

Robert var for 3 gang på rad fraværende å nok en gang var det håndballtjeneste som stod på programmet. Meget gledeligt så fikk vi en sesongdebutant denne gang det var ann Tore Siversten som dukket opp (var sist med på ronde 17 i sesong 12 den 8-2-16). Gledeligt så var og ann Geir tilbake igjen etter å ha fått landlov fra jobbens hans til sjøs.

En ny ting har dukket opp her på Ålgård nå i 2017 nemlig en fb gruppe som heter 100 turer rundt Edlandsvannet i regi av Kathy Ann Tveit å flere av kveldens deltagere er allerede igang med dette, blant dem er en av denne sesongs debutanter, Reidar, han har allerede imponerende 7 ronder, en annen debutant ann Bernt er også igang med dette, som om ikke dette var nok så har også turlederens sønn Mats å en del av gjengen hans som og er med på våres ronder snart igang de også på dette flotte tiltaket.

Turlederen derimot er ikke så ambisiøs, turer i de Fodnaheiiske alper er heller å foretrekke å i så henseende så ble i helgen Håfjellet «besteget» for første gang dette året sammen med Pia som var der for aller første gang.

Treningsdata for ronden finner du «HER». Mvh, turleder Kurt.