Referat ronde 13 sesong 13 den 16-1-17, Team Nevland

Lagbilde ronde 13 sesong 13 den 16-1-17

Det er lagt til 1 bilde i referatet, for å se dette trykk i tekst på «snartur», for å se treningsdata trykk i tekst på «HER».

Sesonghøydare ronde, historisk ting for Team Nevland ronden, 3 sesongdebutanter å store temperatur forskjeller……..

På ronde 13 i sesong 13 var vi hele 15 stk, 11 hingster å 4 kviger. Været var fantastisk, klart kaldt vintervær med snø på bakken å kalde 3 minus. Denne ronde ble en sesonghøydare ikke bare grunnet været men vi fikk hle 3 sesongdebutanter å 1 ny deltager på denne kjekke kveld, å det var ikke hvem som helst som sesongdebuterte heller, hu Turid te Robert (var sist med på ronde 12 i sesong 11 den 5-1-15) hu andre var hu Gunn Maren (var sist med på ronde 22 sesong 12 den 14-3-16) dette var atpåtil på hennes egen bursdag å selvfølgelig sang vi bursdagsangen for henne før avgang, det som og var kjekt når Gunn Maren dukket opp var at det nå er 5 personer som har vært med på ronder i alle 13 sesonger, ytterlig 3 personer til kan klare denne bragd om de dukker opp i løpet av denne sesongen. Den 3 sesongdebutanten i kveld var også hukjønnet nemlig hu Bente te Sigve, det som var ekstra kjekt at Bente dukket opp er at det rett over 5 år siden sist hun var med oss på en ronde nemlig i sesong 8 på ronde 10 den 2-1-12, alle sesongdebutantene ble ønsket hjartelig velkomne, galkjekt med sånne hyggelige overraskelser. Å så, en historisk ting i Team Nevland historien, for kveldens nye deltager, den 103 i rekken av forskjellige mennesker som har vært med hittil er ann Christian Rask å han er svensk, dermed har det nå på rondene vært med deltagere fra 5 forskjellige land, landene er:Sverige-Danmark-Island-Nederland å selvfølgelig Norge. Christian er arbeidskolega av 2 av denne sesongs nye deltagere, Henriette og Reidar å hadde bare gått rondt vannet tidligere med barnevogn så han var spent på hvordan dette skulle gå men det gikk aldeles utmerket Christian, hjertelig velkommen skal du være.

Deltager antallet denne kveld, 15 i tallet er det nest høyeste denne sesongen, bare på ronde 8 var vi flere da var vi 16, dette på tross av at turlederens sønn Mats å 4-5 stk i gjengen hans som også er med å går ronder ikke var tilstede denne gang de var alle reist 1 uke til Gran Canaria å mens vi gikk ronde i kveld så hadde de der nede vært på øyas høyeste fjell som var rett over 2000 moh, imponerende, varmt hadde de det og, over 24 grader varmt, det i sterk kontrast til turleder som hadde vært en «snartur» i vogna i Sirdal på søndag der var det 15 minusgrader.

Treningsdata for ronden finner du «HER». Mvh, turleder Kurt.