Referat ronde 14 sesong 13 den 23-1-17, Team Nevland

Lagbilde ronde 14 sesong 13 den 23-1-17

det er lagt til 1 bilde å 1 videoklipp i referatet for å se dette trykk i tekst på

«Edlandsvannet «og «møtes», for treningsdata trykk på «HER».

Rekord deltagelse for sesongen, mye energi…….alvorlig feil av turleder, hyggeligt gjensyn å ett søtt møte…

På ronde 14 i sesong 13 var vi hele 18 stk, 13 bjørner å hele 5 binner. Været var tilbake til normalen igjen, regntungt å varme 3,8 grader, dette i sterk kontrast til lørdag morgen da var været ekstremt vakkert, turleder har lånt et fantastisk bilde tatt av hans gode venn Kåre Sveinsvoll, bildet er tatt nedenfor Europris ut mot «Edlandsvannet». Kveldens ronde startet meget hyggelig med at hu Vigdis dukket opp, hu debuterte i ronde 2 denne sesongen å har siden det ikke vært med oss før nå, meget gledeligt, mere gledeligt for Mats å gjengen hans var og tilbake etter å ha vært i syden forrige uke de kom hjem nå natt til søndag, å hva var det første de gjorde? jo på søndag tok noen av dem like godt fatt å gikk seg en ronde rondt vannet, imponerende. Enda mere gledeligt, forrige rondes debutant Christian ble ikke skremt av oss å var med oss også denne gang, så var det slutt på det hyggelige for en stund for turleder gikk på en skikkelig smell etter forrige ronde å han ble oppringt, anonymt, av ann Robert om dette, beklageligvis var de skadelidene av dette ann Robert og hu Turid, saken er den at Robert ikke var nevnt/avbildet på lagbildet, det var derimot Turid MEN hun var ikke notert i turboka, å du å du, som en direkte følge av dette måtte turleder inn forrige uke å redigere lagbilde MED Robert på, med dette så var vi på forrige ronde 16 stk å ikke 15 som skrevet, å 16 stk var dermed tangering av sesongrekorden på antall deltagere. Turleder har ved nærmere ettersyn sett at ann, snigen Robert, hadde lurt seg vekk fra fokus akkurat når lagbildet ble tatt å dette hadde ikke turleder fått med seg å hu Turid, som sesongdebuterte var glemt å notert opp før oppropet, heldigvis er alt rettet opp i, som vanlig er unnskyldningene til turleder gode bare hør her, fredag den 13 er jo ulykkedag, men nå var jo den 13 på forrige mandag da dette skjedde å i tillegg så var det jo sesong 13, altså TO 13 tall på samme dag, kor ofte skjer det liksom, grøss grøss, issje løye dæ jekk gale, i tillegg så må det og nevnes i en bisetning at turleder skulle se en Liverpool kamp denne kveld å fikk litt dårlig med tid til å dobbelsjekke alt, så turleder,leksjon lærd. Så over til noe hyggeligt igjen, på denne ronden var det som nevnt hele 18 deltagere som er rekord for sesongen, meget imponerende å rørende for turlederen. I tillegg må det nevnes at hu May Katy har blitt vanvittig sprek, hu nærmest fosser avgåre kåre på rondene å har bare så masse energi for tiden, brrrra, denne kveld hadde hun det ekstra travelt, hun var bare borte vekk når vi kom i mål. Ei annen som har masse energi er turleder/Thomas sin hund Pia for i helgen som var fikk hun besøk av søsteren sin Ipa når eldste sønn i turlederens heim kom hjem på besøk, å sånn ser det ut når de to «møtes».

Treningsdata for ronden finner du «HER». Mvh turleder Kurt.