Referat ronde 15 sesong 13 den 30-1-17, Team Nevland

Lagbilde ronde 15 sesong 13 den 30-1-17

Det er lagt til 1 bilde i referatet, for å se dette trykk i tekst på «tusen ord», for treningsdata trykk på «HER».

 

3 nye deltagere, ny rekord, Robert å ……….., tidlig deltager, å deltager måtte fysisk holdes tilbake…….

På ronde 15 i sesong 13 var vi hele 19 stk, 14 stuter og pene 5 kviger. Været var antydning til klarvær med varme 2,6 grader. Meget gledeligt så fikk vi hele 3 nye deltagere denne gang, deltager nr. 104 i rekken av forskjellige mennesker som har vært med hittil er ann Halvor Sørensen, han er en Ålgård gutt, å så er han nabo av en annen nykommer denne sesongen, nemlig ann Reidar, å det var Reidar som som tipset ann Halvor om rondene våres å vipps så ble han også med oss. Den samme historien er det og om deltagerparet nr. 105 å 106 i rekken av forskjellige personer som har vært med hittil, disse er bosatt på Ålgård nemlig hu Aud Ullestad, opprinnelig fra Sandnes sånn cirka å ann Kurt (så fantastisk flott navn)Bach, han er dansk, den 3 dansken som har vært med hittil, disse var tidligere naboer av Team Nevland deltager Stein (som neste sesong runder 100 gåtte ronder) i Småberget i Fiskebekk, ann Stein hadde snakket godt om rondene våres å vipps så var Aud og Kurt også med oss, hjertelig velkommen til alle de 3 nye deltagerne.

Mere hyggeligt, for ann Robert var tilbake igjen å han var prikk lik seg selv, på en måde, for han prøvde nok en gang å snige seg vekk når lagbilde ble tatt, dette på tross av at Robert ble hele 3 prikker rikere på sertfikatet sitt nå i helgen.

Å så en sjokkerende hyggelig ting, ann Sigve dukket opp HELE 8 minutter før avgang, dette har aldri før skjedd på de 13 sesongene , men her må det sies at grunnen for dette er nok at samboer Bente har begynt å gå rondene igjen å Bente kommer aldri seint så da må Sigve bare følge med, så dæ så.

Også denne ronde var det et imponerende godt oppmøte faktisk så ble det ny deltager rekord for sesongen med hele 19 stk, meget hyggeligt. Denne ronden gikk uten turlederfamiliens hund Pia, hun hadde fått seg en tur tidligere på kvelden sammen med Thomas som også fra fraværende av nevte grunn, men Pia hadde sååå lyst på en tur til at hun måtte fysisk holdes når turlederen gjorde seg klar til ronden, like lysten var hun ikke nå på søndag når hun skulle bades, ett bilde sier mer enn «tusen ord».

Treningsdata for ronden finner du «HER». Mvh turleder Kurt.