Referat ronde 16 sesong 13 den 6-2-17, Team Nevland

Lagbilde ronde 16 sesong 13 den 6-2-17

det er lagt til 3 bilder i referatet,  for å se disse trykk i tekst på «klar», «besøk», «utsikten», for treningsdata trykk på «HER».

 

Jenter tilbake igjen, danske med kveldens snakkis, det spøkte hos en deltager, svigermor……….

På ronde 16 i sesong 13 var vi 16 stk, 12 herrer og 4 frøkener. Været var rosje mæ kuling å kalde 1,4 minus. Robert måtte melde familiære forpliktelser avbud denne gang. Ingen nye denne gang, hyggeligt så dukket alle de 3 nye fra forrige ronde opp igjen denne gang også, brrrra, denne sesongen har vært meget bra når det gjelder nye deltagere vi er pr nå oppe i hele 13 nye. Koseligt så var hu Malin tilbake igjen etter en 4 ronders pause. Tilbake igjen var og turleders hund Pia, hu var meget «klar» etter å motvillig måtte avstå på forrige ronde, denne helgen hadde hun nok en gang hatt koseligt «besøk» fra Grimstad av søsteren sin Ipa. Kveldens snakkis var den kule refleksvesten forrige rondes debutant Kurt B hadde på seg, blinkende rødt lys bak å hvit foran, dette var vistnok ett kjøp gjort på nettet for en god stund siden. Ann Terje M var hjemme alene denne kveld å rett før han skulle gå ronden opplevde han at det spøkte i huset sitt for de hadde nemlig fått hjem en sånn nymotens matkasse som du bestiller på EDB, når den var ferdig ryddet ut begynte spetaklet, noe i huset laget en spesiell lyd uten Terje M fant ut av det men han mente det kom fra den tomme matkassen så han tok den ut i garasjen, problem løst, men nei da han skulle ut i garasjen igjen å hente bilen for å kjøre ned til ronden var samme lyden der igjen, da knokset han matkassen å vipps så var lyden borte, lærdommen her må bli at mat må kun lages hjemme å ikke bestilles på skumle nettsider.

Turlederen m/famile hadde i helgen feiret svigermor sin 75 årsdag å hun bor rett nedenfor der hvor ronden slutter å der har hun en fantastisk utsikt over «Edlandsvannet/Edlandsfjellet/Fitjanuten, denne unike «utsikten» nytes av turleder hver gang han er på besøk.

Treningsdata for ronden finner du «HER». Mvh turleder Kurt.