Referat ronde 17 sesong 13 den 13-2-17, Team Nevland

De som var med på ronden var:Robert-Sigve-Kurt-Terje M-Stein-Tor Helge-May Katy-Nina K-Thomas m/Pia-Reidar-Tore S-Bente-Christian-Halvor.

 

Minnebrikke error, ingen lagbilde, deltager imponerer, mørbanket turleder, i stedet for lagbilde er detdenne gang hele 9 bilder i referatet, for å se disse trykk i tekst på «dette», «å så dette», «årets første», «gode turkompiser»,»fruen»,»firbeint»,»»Fjermestadheia»,»sjøen»,»enn denne»

På ronde 17 i sesong 13 var vi 14 stk, 11 hvalrosser og 3 havfruer.Været var klart å fint med stille vind. Gledeligt så var Robert hørbart tilbake igjen med oss. For tiden så er det mye sykom rundt forbi å flere av de faste denne sesongen lå hjemme snufs å feber. Nykommer Reidar har ikke vært på latsiden den siste uken han har vært særs aktiv i 100 turer rundt Edlandsvannet prosjektet å nærmer seg snart 30 runder der, imponerende. Skremmende så gikk brikken til kameraet i sort når bildet fra ronden skulle legges inn, dermed så ble det ikke lagbilde fra denne ronden, dessverre, å æg seie bare…. dette skjedde og på den 13, hekkans ulykkedato dette her. Turleder hadde i helgen vært i vogna i Sirdal helt alene siden fruen i huset lå syk hjemme, å da ble det enkel middagsmat med «dette» første dagen «å så dette» andre dagen, forøvrig ble det og endelig «årets første» skitur å det endte med ett skikkelig fall, det første på laaaang stund, men til gjengjeld av det heftige slaget, hadde det blitt filmet så hadde det blitt en you tube hit, garantert, pga dette var kroppen mørbanket å søndagen måtte brukes til å mjukne opp kroppen å sammen med «gode turkompiser» pluss «fruen» å ei «firbeint» gikk gåturen i hjemlige trakter nærmere bestemt «Fjermestadheia» på Kverneland, et flott turområde med utsikt helt til «sjøen» som virkelig «anbefales», heldigvis ble skrotten min i bedre forfatning «enn denne» som vi kom over på turen våres.

Treningsdata for ronden finner du «HER», Mvh, turleder Kurt.