Referat ronde 18 sesong 13 den 20-2-17, Team Nevland

Lagbilde ronde 18 sesong 13 den 20-2-17

det er lagt til 1 bilde i referatet, for å se dette trykk i tekst på «denne karen».

Mye hyggeligt å en mindre hyggelig ting, gledens dag for turleder, viktig info å krøll fikset……

På ronde 18 i sesong 13 var det 14 stk, 11 boys å 3 boygirls. Været var sånn der, opphold å en del vind med ikke vinterslige 6,0 varme grader. Robert måtte melde håndballtjenestefravær, puh, å ann Sigve hadde alt for mye ærend å gjøre denne kveld slik at han ikke fikk tid til ronde denne gang. Hyggeligt så var ann Berge tilbake igjen etter å ha vært syk de to foregående rondene. Mere hyggeligt for i kveld så hadde ann Reidar sin 30 runde siden års skiftet, sprekt!!!! Hyggeligt så hadde vi nok en gang med oss ett bursdagbarn i kveld nemlig ann Bernt, han ble 24 år i kveld å ble offentlig gratulert av oss alle før avgang. Å enda mere hyggeligt, etter styremøtet i Lauget i helgen ble det bestemt at Aalgaard Sykkel & Spaserlaug forsetter som klubb dermed blir det Team Nevland ronder fremover også, en gledens dag for turlederen dette her. Det må i den forbindelse nevnes at vi som klubb er avhengig å ha ett visst antall medlemmer for å kunne drifte klubben fremover både for sykkel å spaser avdelingen våres, å i den forbindelse oppfordres det herved ( selvfølgelig er dette frivillig) til deltagere av rondene om innbetaling av medlemkontigent til Lauget, her kan det nevnes at klubben IKKE har noe form for dugnad slik andre klubber har, nærmere info om kontigent/innbetaling kommer på nett etter årsmøtet er avholdt 12 mars.

Å så, endeligt, noe mindre hyggeligt, turleder hadde igjen vært på vogntur til Sirdal i håp om enda flere skiturer men vær å føreforhold denne gang var like skummelt som «denne karen» var, (karen er utskåret å står ved innkjøringen til campingplassen).

NB!! etter forrige rondes krøll med lagbildet så kan det opplyses om at problemet er funnet å løst, minnebrikken var i den stand at den måtte, på fagspråket, formateres, puh, lett jobb men tok tid å finne ut av det, når det var gjort så funket den igjen men bildene som lå inne på brikken de gikk dessverre tapt, stønn.

Treningsdata for ronden finner du «HER». Mvh turleder Kurt.