Referat ronde 19 sesong 13 den 27-2-17, Team Nevland

Lagbilde ronde 19 sesong 13 den 27-2-17

det er lagt til 4 bilder i referatet, for å se disse trykk i teksten på «Jenny», «søndag», «snørydding», «spor», for treningsdata trykk på «HER».

 

Vinterferietid, Robert med viktig melding, å alderen tynger for turlederen

På ronde 19 i sesong 13 var vi 15 stk, 11 hanner å 4 hunner. Været var sånn der med antydning til regn å litt flau vind, gradene var varme 4,5.

I vinterferie tid var det imponerende mange med på kveldens ronde, men turleders yngste sønn Thomas hadde fått rondefri denne gang, det hadde ikke hans/turleders hund Pia fått hun var full av energi etter å ha hatt besøk hjemme rett i forkant av ronden av moren hennes «Jenny». Apropos vinterferie, turleder hadde startet ferien med en kjapp liten tur helt alene til Sirdal i helgen å i flotte forhold på «søndag» ble det tid til litt «snørydding» å et skitur i helt ferske «spor».

Plutselig var og ann Robert tilbake med oss igjen å meget gledeligt så har han nå satt dato for vårens vakreste eventyr nemlig gåturen Seldal-Fiskebekk, den går av stabelen lørdag 22 april, nærmere info om denne blir lagt ut på den åpne fb siden Seldal-fiskebekk, denne turen anbefales på det sterkeste til å være med på.

En annen turglad person er ann Reidar, han er nå oppe i 32 ronder rondt Edlandsvannet siden nyttår, dette i sterk kontrast til en sløv turleder som denne gang glemte Reidar på kveldens opprop, sjokkerende dårligt, alderen tynger mye her heldigvis kan det bli bedre når turleder runder de 50 om kort tid.

Treningsdata for ronden finner du «HER». Mvh turleder Kurt.