Referat ronde 20 sesong 13 den 6-3-17, Team Nevland

Lagbilde ronde 20 sesong 13 den 6-3-17

for treningsdata, trykk i tekst på «HER»

 

Imponerende mange på 2 og 4 bein, kveldens tema løpetid…… å litt praktisk info

På ronde 20 i sesong 13 var vi 18 stk, 13 boys og 5 kvinns. Været var litt vinterslig igjen med kalde 1,3 minus å litt vind men ikke snø på bakken.

Robert måtte nok en gang melde håndballfravær. Imponerende mange deltagere denne gang, både på 2 å 4 bein, 18 personer og hele 4 hunder, dette er det nest høyeste antallet denne sesongen. Kjekt så var ann Halvor tilbake igjen etter å ha sitt første fravær siden han debuterte på rondene for 6 ronder siden, forrige ronde var han nemlig opptatt med Ikeamonteringsarbeidiheimen, puh. Så, kveldens snakkis, løpetid, rett etter avgang ble det ett skikkeligt styr for maen te Gunn Maren kom plutselig hastigt kjørende å parkerte ved den store rasteplassen ved Edlandsvannet, noen hadde visst fått løpetid ble det sagt, var det Gunn Maren tenkte nok mange siden Oddgeir så pliktfyllende kom, heldigvis var det IKKE det, hannhunden hennes ann Noah hadde nemlig luktet at en av de to tispene som var med i kveld antagelvis var i starten på løpetiden(å svaret på hvem er nok på kveldens lagbilde) å da ble den helt på styr å kunne ikke forsette ronden å ble derfor hentet.

Så litt praktisk inforasjon om når siste ronden denne sesongen går, å som det står på info som ble lagt ut før sesongen startet er siste ronde den 3 april dermed er det etter denne ronden 4 ganger igjen, NB, det kommer egen info om avslutningsronden senere.

Treningsdata for ronden finner du «HER». Mvh turlederen Kurt.