Referat ronde 21 sesong 13 den 13-3-17, Team Nevland

Lagbilde ronde 21 sesong 13 den 13-3-17

det er lagt til 5 bilder i referatet for å se disse trykk i tekst på «vakkert utsyn», «trolsk stemning», «Sesilåmi», «trikkeskinner», «vinner».

 

Hyggeligt gjensyn, mye ryggvondt, ny deltager i vente å turleder ble fristet………….

På ronde 21 i sesong 13 var vi 15 stk, 12 herrer og 3 fruer. Været var fantastisk med klare stjerner, stille vind med varme 5,4 grader. Meget hyggeligt så var ann Geir Olsen med oss igjen etter ett 6 ronders jobbfravær å ikke nok med det Geir har nemlig fyllt rundt år og siden sist han var med, gratla så meget. Ryggproblemer var kveldens stikkord for hele 3 deltagere slet med dette å var ikke med på kveldens ronde, hu Bente te Sigvevar en av dem å i hennes fravær kom Sigve helt alene å det bar han preg av, ikke ferdig kledd, ting på vrangå å problem med å få på seg alt, nei Bente, du må bli raskt frisk, punktum. De to andre med ryggvondt var Mats å Malin de går begge til behandling etter en liten bilulykke i forrige uke, dette gikk heldigvis bra med dem å de er nok snart tilbake på rondene igjen, goe bedring til de.

Det ryktes om at vi snart kanskje får enda en ny deltager nå på tampen av sesongen an Halvor har nemlig noe på gang, bra.

Som sagt så var denne mandagskvelden nydelig, stille å klart å med et «vakkert utsyn» over Edlandsvannet å når vi kom til Perlå var det «trolsk» stemning med fullmånen i bakgrunnen.

Turleder hadde igjen vært i snøen i Sirdal i helgen denne gang sammen med Sigve og Bente for å se på årets «Sesilåmi» å været på lørdag var fantastisk å når sporene var som «trikkeskinner» fristet det virkelig igjen å gå denne kraftprøven på 53 km, å jammen så fikk vi og heiet frem årets «vinner» som vant med nesten 7 minutt å han gikk på helt blanke ski å staket seg i mål i ensom majestet, meget imponerende.

Treningsdata denne gang utgår dessverre for nok en Garmin error kom opp, den klassiske, emty battery, men tiden på ronden ble denne gang 1 time og 13 minutt. Mvh turleder Kurt.