Referat ronde 22 sesong 13 den 20-3-17, Team Nevland

Lagbilde ronde 22 sesong 13 den 20-3-17

det er lagt til 2 bilder i referatet, for å se disse trykk i tekst på «nydeligt vær, og «skremmende». For treningsdata trykk på «HER».

2 stk men sesongens første fravær, kveldens snakkis, brød!!! å rydding i heimen kan fort bli til skremmende ting

På ronde 22 i sesong 13 var vi 7 stk, 6 drenger å 1 kvinns. Været var greit med opphold å omtrent vindstille, gradene var varme 5,3.

Til start denne kveld måtte Sigve melde saltevaktavbud. Fraværende for første gang denne sesongen ble det på både ann Stein som var blitt syk og ann Tor Helge med en kneskade, dermed så må ann Berge igjen trø til på jobben for gjøre unna Tor Helge sin jobb, go bedring ønskes herved til alle.

Med de to forfallene til kveldens ronde er det nå kun 1 deltager igjen som har alle rondene denne sesongen.

Kveldens deltager antall var det laveste hittil denne sesongen men desto like hyggeligt for det blir bare litt mer intimt, alle går samlet på hele ronden denne gang med en sprek Thomas N i tet på nesten hele ronden, brrrra, å kveldens snakkis ble, brød!!!!! ja du leste riktig, sånn et så de fleste har på morgenen…………til frokost, for turleder hadde nemlig kommet hjem med et brød som ikke var oppskåret å vipps så var diskusjonen i gang for dette er ikke normalt i 2017 skulle en tro, brødkniven er jo blitt antikvarisk, alle er jo vant med ferdig oppskåret brød, men nei, Robert er forsatt av den gamle skolen der i gården blir alt skåret opp manuelt, på en måda, å vi fikk bekreftet det velkjente problemet, skjeive skiver forsatt eksisterer, sier bare HURRA for brødskjæremaskinen.

Turleder hadde for en gangs skyld ikke vært i Sirdal i helgen, det ble heller en gåtur i Fodnaheia med Pia i ett «nydeligt vær» på lørdag, litt rydding i gamle ting i heimen ble det og å da dukket det opp noen gamle bilder fra turleders eget utdrikkningslag for nitten pil å bue år siden å slik så han da ut ferdig utkledd, «skremmende»

Minner om at det nå er 2 ronder igjen av årets sesong, siste ronde er den 3 april.

Treningsdata for ronden finner du «HER». Mvh turleder Kurt.