Referat ronde 23 sesong 13 den 27-3-17, Team Nevland

Lagbilde ronde 23 sesong 13 den 27-3-17

det er lagt til 1 bilde i referatet for å se dette trykk i tekst på «avbildet», for treningsdata trykk på «HER»

 

Rørende gjensyn, ny jubilant, skadet deltager pluss litt viktig info.

På ronde 23 i sesong 13 var vi 12 stk, 9 stegger å 3 megger, nei, nei, flotte kvinnfolk ska dæ vær. Været var for første gang denne sesongen lyst og klart etter vi i helgen hadde stillt klokken, en liten dis gjorde det bare litt trolsk på denne flotte kvelden, gradene var behagelig varme 7,1.

Det ble en rørende å hyggeligt start på kveldens ronde for selveste Per og Paula var endeligt tilbake igjen ( var sist med på ronde nr. 6 i sesong 12 den 23-11-15), dermed er det nå 7 deltagere som har vært med å gått ronder i alle 13 sesonger, mangler nå bare 1 deltager til som har mulighet til det nemlig hu Anne Brit til an Berge, det hadde vært voldsomt kjekt om hun fikk det til nå på siste ronden neste uke. Per er den som topper adelskalenderen med 211 ronder før årets sesong. Gjensynet av Per og Paula gjorde turleder med flere glade å det var kjekt å se Per tilbake i form igjen både fysisk å verbalt, herligt. Å mere hyggeligt for med Paula sin ankomst så fikk vi en ny jubilant for Paula rundet nemlig 200 gåtte ronder denne kveld som den 6 personen i historien å tradisjonen tro så blir jubilanter «avbildet», diplom for denne bragd blir utdelt på sesongavslutningen, turleder gratulerer så mye.

Kjekt så var ann Stein tilbake igjen etter å ha hatt sitt første fravær forrige gang med sykom, Stein var ikke enda blitt helt god men ville være med oss igjen, kanon.

Verre er det med han Tor Helge som og hadde sitt første fravær forrige gang med en kneskade, denne skaden var visst litt vere enn antatt for det var nå konstatert et lite brudd å han måtte ta det rolig i 5-6 uker, dæ va då ett merrakkels for ann Tor Helge dette her, masse god bedring ønskes til han, håper han kan komme på selve avslutningen neste uke, invitasjon er sendt han pr sms.

NB!! minner om at på siste ronde neste gang så er avgang klokken 1930 som vanligt dette pga avslutningen rett etter ronden, egen info om hele avslutningen blir lagt ut på lauget.com.

Treningsdata for ronden finner du «HER». Mvh, turleder Kurt.