Referat ronde 24 sesong 13 den 3-4-17, Team Nevland

Lagbilde ronde 24 sesong 13 den 3-4-17

det er lagt til 2 bilder i referatet, for å se disse trykk i tekst på «molobilde», og «fantastisk», for treningsdata trykk på «HER».

Siste ronde for sesongen i fint vær å med dagslys på hele ronden, fast tradisjon, rørete turleder å en uoppmerksom deltager.

På ronde 24 i sesong 13 var vi 16 stk, 12 gutur å 4 jentur. Været var strålende men med en lei vind, gradene var varme 7,6.

Dessverre måtte Robert melde håndballplanleggingsturtildanmarktur avbud denne gang. Ei til som nesten ble fraværende var hu May Katy, hun hadde nemlig glemt at ronden startet en halv time tidligere, heldigvis ble hun i siste liten gjort oppmersom på det av mannen sin, brrra. Veldig hyggeligt så var Per og Paula med oss også denne gang, kjekt så var og hu Bente te Sigve tilbake igjen etter endt ryggvondt.

Avgangen denne kveld ble en smule forsinket, grunn, turleder hadde for første gang i historien glemt å fulle ut i turboka før han reiste ned på ronden, å du å du, punktum.

Veldig kjekt at det dukket opp hele 16 personer på sesongens siste ronde å tradisjonen tro på en siste ronde, når det endeligt er blitt lyst på kvelden er at vi tar «molobilde» ved Edlandsvannet rett etter starten på ronden, å bakgrunnen er jo «fantastisk».

Litt vemodig er det når siste ronden for sesongen gikk mot slutten men det har vært nok en kanonkjekke sesong med mye godt drøs å masse blide folk, da vil turleder bare få takke alle som har vært med denne sesong, neste sesong er bare om en stund.

Treningsdat for siste ronden finner du «HER».

PS! referat og bilder fra avslutingen hos Pizzabakeren kommer på nett senere i uken, torsdag mest sannsynlig. Mvh, turleder Kurt.