Referat fra avslutningen av sesong 13, Team Nevland

reserverte bord

Alt om, oppsummering, tallenes tale og premiering for sesong 13. Det er lagt til 13 bilder i referatet for å se disse trykk i uthevet tekst.

Etter endt siste ronde var det klart for pizza og avslutning hos Pizzabakeren hvor bordene var reservert på forhånd, å pizzaen stod klar,3 av kveldens deltagere, Mats-Bernt-Ole Bård var ikke med på avslutningen, de var, som turleder voldsomt hockey interessert å gikk derfor rett hjem etter ronden for å få med seg slutten av 2 finalekamp mellom Oilers og Frisk Asker. Derimot var det ekstremt hyggeligt at den alpinskadde, ja du leste riktig, Tor Helge tok turen opp til Pizzabakeren for å være med oss på avslutningen, dermed var vi 14 stk, som benket oss til pizza. Deltagerne koste seg å hogg inn maten. Å plutselig var turlederen klar til første akt:

Oppsummering sesong 13.

Sesong 13 startet 17 oktober ifjor med 8 deltagere, dette var og den varmeste ronden denne sesongen med hele 9,9 varmegrader. Forøvrigt hadde vi denne sesongen 6 ronder med minusgrader hvor den kaldeste ronden var nr. 4 da var det minus 5,8.

På ronde 8 nådde vi en nye milepæl da vi fikk deltager nr. 100 i rekken av forskjellige menneskje som har vært med hittil i historien.

Ronde 13 ble historisk da han Christian Rask var med oss, han er svensk å dermed har det til nå vært med folk fra 5 forskjellige land på rondene våres, landene er:Sverige-Island-Danmark-Nederland å selvfølgelig Norge.

Ny milepæl ble nådd på ronde 23 for da var hu Paula med oss igjen hun gikk da, som den 6 personen i historien sin ronde nr. 200.

Også på ronde 23 så var og ann Per, meget gledeligt, tilbake igjen dermed er det nå 7 personer som har vært med å gått ronder i alle 13 sesonger, de er: Per-Paula-Inger Marie-Gunn Maren-Kurt-Robert og Sigve.

Tallenes tale for sesong 13

Det har denne sesongen blitt avholdt 24 ronder dermed er vi nå oppe i 297 ronder siden oppstarten. Det har vært med 32 forskjellige personer. Vi har denne sesongen fått hele 13 nye deltagere, de nye er: 94. Thomas Nevland-95. Malin Sør-Reime-96. Steinar Gjesdal-97. Niklas Håland-98. Vigdis Kyllingstad-99. Erlend Aalgaard-100. Henriette Bergli-101. Bernt Anda-102. Reidar Bagne-103. Christian Rask-104. Halvor Sørensen-105. Aud Ullestad-106. Kurt Bach.

I tillegg har vi fått 3 nye hunder å de er: nr.21 turleder/Thomas sin hund-nr 22 Turbo, Malin sin hund-nr 23 hunden til Niklas.

Den best besøkte ronden var nr. 15 da var vi hele 19 stk, den dårligst besøkte ronden var nr. 22 da var vi 7 stk.

På de 24 ronden har det totalt vært med 327 personer som gir et snitt per ronde på 13,62 personer. Totaltid brukt på 24 ronder er 27 timer og 25 minutt som gir en snitt tid per ronde på 1 time og 13 minutt. Totalengde gått på 24 ronder er 175, 2 km.

Raskeste ronde var nr. 7 da gikk vi på 1 time og 10 minutt, den tregeste var nr. 11 da gikk vi på 1 time og 17 minutt.

2 personer har nådd milepæler denne sesong å skal ha diplomer for dette, først så fikk vi deltager nr. 100 i historien å det ble hu Henriette Bergli, hun måtte dessverre jobbe kveldskift å var derfor ikke tilstede, diplomen vil bli overrakt henne senere, turleder gratulerer jubilanten, å slik så diplomen ut.

På ronde 23 rundet Paula som den 6 personen 200 gåtte ronder, å fikk diplom for dette, å slik så den diplomen ut, turleder gratulerer.

Neste sesong så skal vi gå ronde nr. 300 i historien å i den forbindelse vil det bli utdelt diplom til alle som er med å går den ronden. I tillegg så kan vi få den første deltager til 300 ronder, 2 deltager kan nå 100 ronder.

Premiering for sesong 13

Først vil turleder få takke Lauget v/styret som bidrar med 1000 kroner i premiepenger, disse fordeles på alle de topp 3 med flest ronder for sesongen. Denne gang er det for første gang på en stund kun 3 personer som skal premieres. På 3. plass med 22 ronder an Terje M han fikk 200 kroner pluss en liten Freia melkesjokolade, på 2. plass med 23 ronder an Stein, han fikk 300 kroner og en mellomstor Freia melkesjokolade, vinner i sesong 13, for 2 gang i historien å med alle 24 ronder hu May Katy, hun fikk 500 kroner å en stor Freia melkesjokolade, turleder gratulerer så mye. Følgende personer har dette antall ronder i sesong 13: Inger Marie 4-Tor Helge 21-Nina K 19-Berge 16-Mats 13-Thomas N 18-Ole Bård 15-Malin 7-Steinar 1-Niklas 8-Vigdis 2-Geir 7-Erlend 5-Henriette 2-Bernt 11-Reidar 15-Tore S 3-Gunn Maren 4-Christian 4-Bente 8-Turid 1-Halvor 9-Aud 4-Kurt B3-Per 2-Paula 2.

Når det gjelder de 4 i Team Nevland som jo er utenfor konkurranse så har Sletten 0-Robert 13-Sigve 17-Kurt 24.

Når det gjelder oppdatert adelskalenderetter sesong 13 så blir den lagt ut i forkant av oppstarten på neste sesong men for de forvedne så kan topp 3 avsløres her:1.plass Inger Marie 215- 2. plass Per 213 å på 3.plass Paula 201. Når det gjelder de 4 i Team Nevland, forsatt utenfor konkurranse så har disse følgende antall: Sletten 7- Sigve 218- Robert 241- Kurt 286.

Turleder vil få takke diplomansvarlig Tore Thorbjørnsen for nok en gang å ha utført profft arbeid, takk også til an Halvor som fikk i oppdrag av turleder til å være kveldens fotograf. Turleder vil herved også oppfordre folk til å støtte Lauget med medlemskap, dette er selvfølgelig frivillig å det må og nevnes at i klubben er det ikke noe dugnadsarbeid, kontigenten er dette året på 250 kroner, konto nr. er  3335. 26. 38647, men det kan nevnes at for de i gåtur avdelingen ikke trenger full registrering på nett holder bare å mrk innbetalingen med fullt navn.

Så, da turleder trodde at alt var ferdig denne kveld, så var det ikke det for selveste May Katy tok ordet å en meget rørt turleder fikk overrakt flotte gule påsketulipaner å litt påskesjokolade før hun leste opp noen flotte ord hun hadde skrevet ned, hjertelig tusen takk May Katy, det varmet, skrivet kan du lese her.

Da vil turleder få takke alle for nok en kjekke sesong, ny sesong starter rundt midt i oktober sånn ca men før det HUSK Robert sin Seldalstur den 22 april. Mvh, turleder Kurt.