Husk Seldal – Fiskebekk førstkommende lørdag, her er info fra turleder Robert.

Til orientering fra turleder Robert som arrangerer sin Seldal-Fiskebekk tur førstkommende lørdag: Litt småsnack i ventetiden : avgang fra torsteins rema 1000 kl 09.00 – en slant for bussen må påregnes. Fra seldal til fiskebekk går turen i rolig tempo med innlagte hvilepauser på historiske steder med godt drøs og godt medbrakt – ta med niste for 5 pauser – du kan godt bruke samme sitteunderlaget alle ganger / ingen fortere enn turleder tillater og alle går fort nok i forhold til turleder. Ved ankomst kodlitjødnå som er siste pause slippes tøylene løs og det åpnes for temposkifte og ansvarsfraskrivelse fra undertegnede. Ankomst ålgård har variert fra 15.00 til 17.00 alt etter vær og vind – folk og fe – slåser og skrøner. Godt fottøy – klær etter føreforhold og mat – drikke etter eget behov medtas – ingen får ha med mye lommepenger da dette fort kan føre til dype sosialistiske debatter blant forholdsvis engasjerte deltakere – så finnes det heller ikke noe å kjøpe – så det så ! Godt humør pakkes i sekken i godt monn – har du glemt det eller ikke er i besittelse av sådan – bli gjerne hjemme / foto ok / mobil ok/hund ok – med ansvar / rifle nei / mer info følger ved direkte henvendelse turleder og i uken før avgang – gled eder !!!!!g: for de som ønsker transport inn har han lagt ut følgende info:Endelig påmelding til buss må jeg ha innen torsdag kl 19.00 / da legger jeg ut en bekreftelsesmelding her – men alle som har gitt beskjed hittil at de ønsker transport – får transport