Referat ronde 1 sesong 14 den 16-10-17, Team Nevland

Lagbilde ronde 1 sesong 14 den 16-10-17

Endelig nye ronder rondt Edlandshavet, kjekke gjensyn, ny milepæl rett rundt hjørna å en litt glemsk turleder.

På ronde 1 i sesong 14 var vi 12 stk, 10 gubber å 2 stubber. Været var sånn der med såvidt opphold, flau vind å varme 10 grader.

Endelig var det klart for en ny sesong, den 14 i rekken, kun 1 tidligere har vi hatt en så tidlig start det var helt tilbake til sesong 4, grunnen til en så tidlig start kommer senere i referatet.

Hele 12 deltagere inklusiv fjordårets vinner May Katy dukket på første ronde, ingen nye deltagere denne gang men hyggeligt at en av forrige sesongs debutanter nemlig hu Aud dukket opp å var med oss om enn i siste liten, å gu så kjekt å treffe igjen kjente fjes.

Som det seg hør og bør i første referat for sesongen, litt nytt om de 4 som er i team Nevland. -Robert er som vanligt forsatt travelt opptatt med håndball, er forsatt i gassen med malerforetaket sitt å benytter envær mulighet til å reise til appelsin plantasjen sin i Spanien. -Sigve, eller bobilsigve som vi heller kan kalle ham nå for han å fruen er mye på farten med deres nye supermoderne bobildoningen, å så sykler han og litt. -Kurten holder og forsatt på med sykling i sammen med broder Sigve å sammen er vi så heldige å få være med No Limitation som driver med ettervern av rusmisbruker å har Trondheim-Oslo som mål hvert år. Når det gjelder Kurt sine prosjekt i heimen som alltid er i sluttfasen hver gang en ny sesong skal starte har det denne gang skjedd en endring i år, for flere av årest prosjekt var mindre tidkrevende enn tidligere å de ble igangsatt på et så tidlig tidspunkt at alt var ferdig, helt mot normalt, i god tid før rondestart derfor ble det i år en skjelden tidlig start på sesongen.

-Sletten, å du å du, han er sikkert ikke på nett, men ble sist sett da turleder Kurt var på vei hjem fra jobb for ca 1,5 mnd siden da var Sletten mest sannsynlig var på vei, gående, til Jokeren på Figgenfor å handle, ja, ja.

Det må nevnes en ting som ble uteglemt i infoen om oppstart for ronden å det er at vi om allerde i ronde 3 denne sesongen når en ny milepæl, vi skal nemlig gå den 300 ronden siden oppstarten. I den forbindelse så vil alle som er med den ronden få utdelt egen diplom for dette når vi har sesongavslutningen i mars.

Mere uteglemt, for turleder hadde nemlig glemt å ta med Garmin Edge måledåsen sin så denne gang ble det bare manuell tidtaging, tid på ronden ble denne gang 1 time og 15 minutt.

Mvh, turleder Kurt.