Referat ronde 2 sesong 14 den 23-10-17, Team Nevland

Lagbilde ronde 2 sesong 14 den 23-10-17

5 sesongdebutanter, deltager opplevde et mareritt, skikkelig blåmandag for turleder, å ny milepæl for rondene nås neste gang.

På ronde 2 i sesong 14 var vi hele 15 stk, 14 herrer å ei budeie. Været var høstlig med kraftig vind men heldigvis opphold, gradene var varme 9,0. Robert var uanmeldt fraværende denne gang. Meget gledeligt så fikk vi hele 5 sesong debutanter, ann Reidar (var med sist på ronde 24 i seong 13 den 3-4-17) hadde ikke fått med seg at vi hadde startet opp igjen forrige mandag, han ble tipset om dette til denne gang å dermed så viderformidlet han budskapet videre til an Halvor( var sist med på ronde 24 i sesong 13 den 3-4-17) å han Christian( var sist med på ronde 19 i sesong 13 den 27-2-17). Også så punktlige Tor Helge (var sist med på ronde 21 i sesong 13 den 13-3-17) dukket opp for første gang denne sesong, han hadde fått med seg at oppstarten var forrige uke men desverre så støttet han på alle ektemenns mareritt i heimen rett før han skulle avgårdekåre på ronden, for kånå i huset hans ville bare ha flyttet på noe før han gikk, å vipps så ble plutselig klokken ti minutt over åtte å Tor Helge rakk ikke ronden. Den 5 debutanten var han Tore S (var sist med på ronde 17 i sesong 13 den 13-2-17), hjertelig velkomne skal alle være.

Det ble en skikkelig blåmandag for turleder denne gang, som om det ikke var nok at alle hans lag i fotball å hockey tapte i helgen å at han nok en gang ikke fikk inn oddsen med tippegjengen på jobben så ble det en tung dag, å bedre ble det ikke på kveldens ronde for fotoapparatet ville ikke virke når lagbilde skulle tas å etter en hel del forsinkelse måtte mobailen frem for å kunne ta kveldens bilde, å du å du å du å du å du kjære allpakka.

Blåmandag blir det IKKE til neste uke for da har Team Nevland ronden jubileum, vi skal gå ronde nr. 300 siden oppstarten å i den forbindelse så blir alle som er med på den ronden premiert med egen spesial laget diplom denne vil bli utdelt når vi har sesongavslutningen i mars.

Tid og Garmin fæks for ronden finner du HER. Mvh, turleder Kurt.