Referat ronde 3 sesong 14 den 30-10-17, Team Nevland

Lagbilde ronde 3 sesong 14 den 30-10-17

Det er lagt til 1 bilde i referatet, for å se dette trykk i tekst på»han sjeldne turleder Kurt, for å se treningsdata for ronden trykk på «HER».

Ny milepæl nådd, gledeligt gjensyn, ropte på elgen……., å litt om to forskjellige legeme……

På ronde 3 i sesong 14 var vi 13 stk, 10 stuter og 3 søyer. Været var litt dusk i regn, temmelig vindstilt å varme 6,0 grader.

Ny milepæl nådd denne kveld, ronde nr 300 i historien ble gått å alle 13 som deltok på denne vil få utdelt diplom for dette ved sesongavslutningen. Dessverre så måtte Robert melde håndballkampavbud denne gang, også han Tor Helge måtte være fraværende denne gang, Tor Helge ropte nemlig på elgen……….han var på elgjakt i Setesdal, også turlederens yngste sønn Thomas måtte melde pass i kveld grunnet jobb å uten han tilstede er det nå 6 stk igjen som har alle rondene denne sesongen.

Hyggeligt så fikk vi med oss 3 sesongdebutanter, gledeligt så var han Kurt B tilbake(var sist med på ronde 21 i sesong 13 den 13-3-17). Å så dukket selveste Per og Paula opp igjen(begge var sist med på ronde 24 i sesong 13 den 3-4-17). Hjertelig velkomne skal de 3 være. Det må nevnes at Per og Paula er to av totalt 7 personer som har vært med å gå ronder i alle 14 sesonger, intet mindre enn imponerende å rørende, til nå i sesongen har 5 av disse vært med, Per-Paula-Sigve-Kurt-Robert, 2 til har anledning til å være i denne eklusive gjengen hvis de måter opp i løpet av denne sesongen noe turleder håper inderlig at de gjør, så Inger Marie og Gunn Maren dere er sterkt ønsket til ronden sammen med oss. Ønske hadde og en annen deltager i kveld for da vi kom over på andre siden av Edlandsvannet så kom ut av intet ann Tore Sivertsen joggende etter oss sammen med en kamerat å annpusten å fæle så spurte han om han fikk godkjent ronde, å je meg styrke, tenkte eg, sannheten er at ann Tore ikke var så voldsomt langt onna å få den godkjent for i de uskrevne reglene for ronden som rådet for vanskelige saker i Team Nevland har laget (rådet består av Kurt Nevland……only)heter det at for å få godkjent en joggende ronde er kravet at legemet til individet er avbildet på rondens lagbilde, noe som i dette tilfellet ikke stemte, så dæ så.

Legeme ja, nå turlederen sitt, for hu May Katy klarte å ta ett bilde av han når vi hadde kommet oss i mål på ronden, dette sende hun pr sms etter hun var kommet hjem, det var på sin plass med et turlederbilde på denne milepæl ronden mente hun, å May Katy har vel rett i det faktisk så er dette bilde et av ytterst få av turleder som er tatt mens vi går ronden, så slik så han altså ut han sjelde turleder Kurt.

Garmin fæks for ronden finner du HER:

Mvh, turleder Kurt.