Referat ronde 4 sesong 14 den 6-11-17, Team Nevland

Lagbilde ronde 4 sesong 14 den 6-11-17

Elg roperen tilbake igjen, trøblete hundeutstyr å et meget, meget hyggeligt gjensyn som resulterte i mye mimring om lauget før i tiden.

På ronde 4 i sesong 14 var vi 14 stk, 11 drenger og 3 madamer. Været var helt nydeligt, månelyst, klart vær å med sesongkaldeste pluss 4,6 grader.

Denne gang så fikk vi et helt spesielt å ikke minst rørende gjensyn da hun Karin Malmin Bøhn dukket opp, vi må helt tilbake til ronde 24 i sesong 5 den 30-3-09 sist Karin var med oss, dette er det lengste oppholdet en deltager har hatt mellom to ronder men ikke desto mere imponerende at hun var tilbake igjen, faktisk så var 3 av kveldens deltagere med sist hun gikk ronde nemlig Robert-Sigve og Kurt. Hu Karin var en smule for sein til start denne kveld å må dermed bli tegnet (som den 9 i historien) i paint å limt rett inn på lagbildet, heldigvis så stod turleder igjen etter di andre hadde startet ronden siden han sleit fælt med hundeselen til Pia, dette var av en annen type som han ikke hadde brukt før å som hun bare kom seg ut av, å mens han stod der å fomlet så kom altså ei alltid blid å smilende Karin å vipps så ble turleder så hoppende glad over gjensynet. Denne gang var både ann Geir og en ryggvond Mats fraværende dermed er det nå 4 personer igjen som har alle rondene hittil i sesongen. Hyggeligt så var ann travle Robert tilbake igjen, det var også ann Tor Helge som hadde hatt en resultatløs elg jakt forrige uke. Avgårde på kveldens ronde det bar å turleders hundesele problem bare forsatte, Pia kom seg til stadighet ut av selen, å bare for å ha sagt det, denne selen ble kassert umiddelbart etter ronden! Det ble mye mimring om Lauget før i tiden nå når hu Karin var med oss, hun var meget aktiv i laugets unge år å vi har syklet mye sammen, det var i den tiden det var noe som het Turrytter som vi var stolte over å være, da tok vi vare på hverandre å mange ganger avtalte vi å syklet sammen både i trening og ikke minst på alle rittene vi var med på hvor det viktigste var å fullføre rittet å ikke hva tiden ble, det var tider det, i dag er det nesten ingen turryttere igjen kun konkurranse ryttere, dessverre.

Garmin fæks for ronden finner du HER. Mvh, turleder Kurt.