Referat ronde 5 sesong 14 den 13-11-17, Team Nevland

Lagbilde ronde 5 sesong 14 den 13-11-17

Sjeldent å hyggeligt gjensyn, person har lagt seg i trening for å være med på ronden, bildekluss igjen, å turleder måtte slå opp i gamle turbøker

På ronde 5 i sesong 14 var vi 11 stk, 10 høvdinger å ei madam. Været var nok en gang upåklagelig med stille vind, antydning til stjerneklart å sesongkaldeste 1,9 pluss.

Gledeligt så fikk vi en ny sesongdebutant, også denne gang av det litt sjeldne slaget men ikke desto mere hyggeligt for han Oddgeir eller Maen te Gunda (Gunn Maren Jacobsen)som han er oppført i turboka som, han var sist med på ronde helt tilbake til sesong 10 på ronde 11 den 6-1-10, nesten 4 år siden altså, veldig stas for turleder at gamle travere vender tilbake til oss igjen, med seg hadde han hunden deres Noah som har vært med oss masse tidligere denne hunden hadde i det siste vært igjennom noe operasjons greier for å rette på diverse skavanker å var nå tilsynelatende frisk men var lite interesert i turlederens hund av motsatt kjønn til hennes, Pia, sin store frustrasjon.

Nok en gang måtte ann Robert melde avbud, denne gang var det stooore ting i gjerde for han måtte nemlig steppe inn i all hast som hovedtrener for damelaget denne kveld, goe mann han der Olufsen. En annen som og sleit, igjen, var ann turleder selv for på andre ronde på rad ble det kluss med bildetagingen denne gang så var det mobail kamera så ikke ville ta lyst nok bilde, kjære kjørkjefolk altså, ett merrakkels uden like, må pønska ud noge lurt te neste gong.

Avgåre det bar på kveldens ronde å etter langt om lenge kom vi over på asfalt å den var denne gang glatt faktisk måtte vi gå på veiskulderen på enkelte partier for ingen hadde jo tatt frem piggskonå ennå, ett lurt hode tenkte det at det kanskje var smart å ivertfall ha di med i bilen fra nå av, sånn i tilfelle, på en måde. Han Oddgeir synes det var litt lite damer med på ronden i forhold til tidligere ganger han var med, han kunne opplyse om at fruen, hu Gunn Maren, nå var i trening, med spinning!!!!!! å snart var å vente tilbake på rondene igjen, også ann Terje M meldte at hans bedre halvdel snart og var tilbake igjen, så da begynner det å nærme seg noe tenke eg. Litt diskusjon etter endt ronde denne gang for flere lurte på hvilket år de begynte å gå Team Nevland ronden å det syntes jo turleder var kjekt at de lurte på så etter søk i tidligere turbøker så gå dette følgende funn: Geir Olsen begynte i sesong 6 på ronde 10 den 21-12-09, Terje Mydland sesong 7 ronde 3 den 1-11-10, Tor Helge Sandve sesong 7 ronde 17 den 7-2-11, Stein Aanestad sesong 10 ronde 6 den 2-12-13.

Treningsdata elle Garmin fæks for ronden finner du HER:

Mvh, turleder Kurt.