Referat ronde 6 sesong 14 den 20-11-17, Team Nevland

Lagbilde ronde 6 sesong 14 den 20-11-17

Det er lagt til  1 bilde i referatet for å se dette trykk i tekst på «fænsy greier», for treningsdata trykk på «HER».

Sen deltager, mere turbok fæks, å en nesten selvlysende hund.

På ronde 6 i sesong 14 var vi 10 stk, 8 stegger og 2 stugger. Været var så smått vinterslig med flau vind å sesongkaldeste 0,6 grader pluss.

Denne gang var ann Berge fraværende dermed er det 3 personer igjen som har alle rondene denne sesongen. Ann Sigve meldte at han ble sterkt forsinket til rondestart grunnet henting av sønn kluss å siden han har vært sen tidligere også så er han allerde i turleders paint arkiv å således blir Sigve limt direkte inn på kveldens lagbilde, det må og nevnes at før Sigve gikk kveldens ronde så hadde han vært med Melshei gjengen å gått 8 km, imponerende, 8 pluss 7,2 km gåing på en mandagskveld er merrakkels godt gjort. Imponerende var derimot ikke hans kondis for når han tok oss igjen ved Vaula brua så var han så annpusten å rosjen at han nesten ikke fikk frem ett hei engang, men rett skal være rett, han hadde jogget (for første gang i manns minne) det han klarte for å ta oss igjen, broderen leverer, hver gang, punktum. Ellers på ronden så ble det igjen diskutert når å hvilke nr i rekken deltagere hadde da de begynte å gå ronder, søket ga følgende resultat: May Katy Halleland nr 64 i sesong 6, Terje Mydland nr 67 i sesong 7, Tor Helge Sandve nr 69 i sesong 7, Stein Aanestad nr 77 i sesong 10. Videre så stusset ann Maen te Gunda eller Oddgeir på norsk, at det var så lenge siden forrige ronde han var med, men tiden går fort å etter å ha dobbel sjekket dette igjen så stemmer det som stod i forrige referat, igjen……. forøvrigt så er Oddgeir nr 46 i rekken å startet med ronder i sesong 4. Så kom helt plutselig lurte ann Robert på om kæ nr i rekken av hunder som har vært med har hunden til Oddgeir (eller på norsk, Maen te Gunda), å rett tall er nr 11, å var med fra sesong 8.

Kveldens ronde var igjen av det glatte laget men turleder hadde denne gang tatt piggsko i bruk for første gang denne sesong, og han Stein var var føre var å tatt med seg brodder, noe som derimot var helt nytt denne kveld var turleders lysende hundeband, «fænsy greier». NB, beklageligvis er ikke kvaliteten på lagbilde ennå blitt helt god, det jobbes med saken.

Garmin fæks for ronden finner du HER. Mvh, turleder Kurt.