Referat ronde 7 sesong 14 den 27-11-17, Team Nevland

Lagbilde ronde 7 sesong 14 den 27-11-17

Det er lagt til 2 bilder i referatet for å se disse trykk i tekst på «å grunnen var denne», «skremmende resultatet», for Garmin fæks trykk på «HER».

2 spesielle fravær, 2 med noe til felles, historisk ting i gjære mens vi gikk, å sjokkerende DNA funnet på en av kveldes deltagere.

På ronde 7 i sesong 14 var vi 9 stk, 7 drenger og 2 strenge. Været var så smått vinterslig igjen med akkurat opphold mellom sludd bygene mens ronden på gikk, gradene var varme 1,5.

Turlederen var på denne ronde for første gang denne sesongen alene ifra de 4 i Team Nevland, ann Robert gikk fra å være hovedtrener for damelaget til å være blomster Finn for en kveld, han jobbet nemlig dugnad for håndballen med å levere ut noe som hadde ett så vanskeligt navn at vi sier bare det var en juleblomst.

Ann Sigve gikk under kniven på SUS denne mandagen for å tette et hull i systemet sitt, slapp av folkens, det var ikke munnen hans det gjaldt, selv om det til tider ikke hadde gjort noe om den var lukket, på en måda, nei det var en brokkus i bukus, eller brokk på norsk, som skulle fikses, i skrivende stund melder broder Sigve at alt gikk veldig bra å formen var fine men sjokkerende nok så trodde han at han var tilbake på jobb allerede i neste uke, men ronder blir det nok ikke på han før etter nyttår. Det må og nevnes at Sigve fylte småpene 57 år dagen etter operasjonen, gratulere så masse å forsatt god bedring ønsker vi alle ham.

Gledeligt så dukket hu Karin opp igjen denne kveld om enn i siste laget så klarte hun akkurat å bli med på lagbildet denne gang, Karin hadde håpet at Sigve var med denne kveld for de to har nemlig noe til felles for Karins datter fyller år akkurat på samme dato 28 november som Sigve å hun ville gratulere han på forskudd men den gang ei.

Denne kveld ble vi og vitne til noe historisk for i Rettedalen som vi går helt på slutten av ronden var det hektisk kvelds arbeid i hele strekningen «å grunnen var denne».

Å så noe snodig avslutningsvis, Turleder trodde hans dna var norskt å sterk ålgårsk men en kjapp test på de der herkskens FB sidene gå dette «skremmende resultatet».

Garmin fæks med sesong rakeste tid for ronden med mere finner du «HER». Mvh, turleder Kurt.