Referat ronde 8 sesong 14 den 4-12-17, Team Nevland

lagbilde ronde 8 sesong 14 den 4-12-17

Det er lagt til hele 8 bilder og 1 video i referatet, for å se disse trykk i teksten på:»måke snø», «oppe på taket», «hundepasser», «turer ute», «vått vær», «TV titting», «lørdagsgåtteri», «ingen ville hjem», «DETTE».

Hyggeligt før ronden besøk, hangarounds……, sommersligt og vintersligt, uheldig deltager måtte bryte ronden, hektisk for turleder å hele 8 bilder pluss 1 video i referatet.

På ronde 8 i sesong 14 var vi 10 stk, 9 bamsemums å 1 mums. Været var for første gang på lenge, ufyseligt, med regn i yr å litt vind på absolut hele ronden, gradene var varme 2,8.

Ekstremt gledeligt så dukket ann Sigve opp før ronden for å slå av en prat med oss, han er forsatt sykemeld etter brokk operasjonen forrige uke men fortalte at formen er foratt stigende men at ronder blir det nok ikke før på nyåret, morosamt var det når vi fikk Sigve på latteren, han hadde nå en helt ny stilling, sammenkrøpet med hånden på brokken, på en måda, hi,hi,hi, Sigve ble med på kveldens lagbilde om enn bare som en hangarounds.

Gledeligt så dukket ann Mats opp igjen etter ett 4 ronders fravær med blant annet rygg problemer.

Ann Robert hadde siden forrige ronde vært en snartur til residensen i Spanien for å vinter klargjøre kryinnet, men der nede var det langt ifra vinter enda, gode dags temperaturer å grønt å fint enda, heldiggrisen.

Vinter har det til de grader vært her hjemme i fjellet den siste uken, turleder måtte i sist uke opp til Sirdal for å «måke snø « på campingvogna

hele 50 cm godt pakket snø lå «oppe på taket» å mere fra turleders liv å virke for i hele helgen var han «hundepasser», for både søster og mor til Pia, det ble «turer ute» i «vått vær» litt «TV titting» å selvfølgelig fikk de «lørdagsgåtteri» før søndagen kom å «ingen ville hjem». Etterpå var det en som følte «DETTE».

Vi fikk en uheldig hendelse på ronden denne kveld for rett etter halvveis på ronden i det drittværet vi hadde med masse regn kom vi til plass der det var litt is igjen på veien etter frosten vi hadde før helgen å der skled ann Geir å fikk seg en skikkelig strekk bak på den ene foten, etter litt prøving måtte dessverre Geir bryte ronden da det var såpasst vondt at hvert skritt var meget smertefullt, heldigvis så fikk Robert ringt å ordnet skyss til Geir tilbake til bilen hans, takk til Robert og Kjetil Stokkeland som kom oss til unnsetning, håper det går bra med Geir, masse god bedring ønskes ham.

Dette er faktisk den første skaden som har skjedd mens vi har gått ronden så har medført at en deltager måtte bryte, i hele den 14 sesongs lange historien, trist, men sånn sett så har vi vært heldige med den slags selv om Robert for noen sesonger siden ramlet på glattå å slo bakhodet kraftig i asfalten rett før vi var i mål på ronden, heldivis kom han seg på beina å klarte å fullføre men han fikk seg en god hjernerystelse. En gang tidligere har også en deltager brutt en ronde, det var ann Olaus som møtte opp til en ronde med en vrang rygg å måtte melde pass etter en liten kilometer.

Treningsdata og Garmin fæks for ronden finner du «HER»: Mvh, turleder Kurt.