Referat ronde 9 sesong 14 den 11-12-17, Team Nevland

Lagbilde ronde 9 sesong 14 den 11-12-17

Det er lagt til 10 bilder i referatet for å se disse trykk i tekst på «frem dette», «stemningsfullt», «vakkert», «snøvær», «Pia koste seg», «Brøytebilen», «snarveien», «målestaven», «moloen i vinterprakt», «mål feil vei».

For treningsdata trykk «HER»,

Alvorligt for 1 deltager, sjokkerende gjensyn, å flere uvirkelige ting gjort av turleder…….

På ronde 9 i sesong 14 var vi 7 stk, 6 lille drenger å ei standhaftig dame. Været var fantastisk idyllisk med snø på bakken , stille vind å sesongkaldeste minus 3,1 grad.

Robert måtte kaste inn hånduken i kveld han hadde til og med vært hjemme fra jobb, årsak, det verste en mann kan ha å som er mye verre en en fødsel foreksempel, nemlig mænflu mæ feber og greier, faktisk va dæ så gale at samboer Turid hadde funnet« frem dette» et lys, i tilfellet nogen sko vaka øve han utover kvelden og nåttå, legg og merke til at på bildet var det satt frem ketchup å sennep i tilfellet de som skulle vake over ham fikk seg en pølsebit utpå kvisten, Robert er i de beste hender, ikke tvil om det.

Så noe sjokkerende hyggeligt for på forrige ronde så måtte ann Geir Olsen bryte ronden etter et fall på glattå men trur du pinadø issje at han dukket opp allerede ronden etter, imponerende rett å slett, han merket selvfølgelig godt til skaden men hadde denne gang skodd seg skikkelig for forholdene også denne gang var glatt føre med masse snø på bakken så Geir kom rett fra butikk hvor han hadde kjøpt nye brodder.

Irriterende var det for ann Tor Helge denne gang han meldte at han måtte i et uventet selskap og var motvillig fraværende.

Turleder gjorde noe uvirkelig i helgen som var for etter stormen å regnet som var før helgen gjorde at Pia ikke fikk tur på et par dager så på lørdag gikk turleder å Pia en meget sjelden tur rondt Edlandsvannet, faktisk så er det kun et par ganger utenom alle de 14 sesongene at turleder gjør dette, men denne gangen gikk han atpåtil FEIL VEI!!!!Det var «stemningsfullt» og «vakkert» rondt havet med både blå himmel å «snøvær» å «Pia koste seg» i snøen å jammen traff vi også på «brøytebilen», å som om ikke turleder hadde gjort nok feil med å gå motsatt vei så tok han og for aller første gang «snarveien» som Robert alltid tar på ALLE rondene, Kjekt var det også å endelig se «målestaven» i havet i skikkeligt dagslys. Mot slutten av ronden som bare måtte det tas bilde av «moloen i vinterprakt» før turen nærmet seg å i «mål feil vei».

Å du å du, kæ jær me issje itte en storm.

Treningsdata å garmin fæks for ronden finner du «HER». Mvh, turleder Kurt.