Referat ronde 10 sesong 14 den 18-12-17, Team Nevland

Lagbilde ronde 10 sesong 14 den 18-12-17

Det er lagt til 10 bilder i referatet, for å se disse trykk i tekst på: «forkommen», «nydelig», «hylle jubilanten», «avd midtnorge», «laugs rullatoren», «70 års piller», «3 gode kompiser», «gulrot kake», «sjokkerende glad turleder», «god klem», for treningsdata trykk på «HER».

 

Sykomsfri deltager men igjen, nok en deltager var blitt syk, hængarounden var tilbake igjen, hektisk i turlederheimen før ronden, Roar Valseth fest i Melhus……………, Å ei så gjorde turleder meget glad denne kveld.

På ronde 10 i sesong 14 var vi 6 stk, 5 nisser å ei nissemor. Været var ufyseligt med regn å gal glatt på bakken, gradene var varme 2,5.

Gledeligt så var mænflu Robert tilbake igjen, frisk å rask.

Meget hyggeligt så dukket an Sigve opp før start til en drøs med oss før avgang, Sigve er mest sannsylig klar til å være med igjen på neste ronde over nyttår. Ann Stein var dessverre, som så mange andre har vært i det siste, syk, å dermed er det nå 2 deltagere igjen som har alle rondene denne sesongen, god bedring ønskes til Stein. Turleder hadde før kveldens ronde vært travelt opptatt med en «forkommen» katt som var både sulten og kosen, ett kjapp besøk hos dyrlegen med den for å se om den hadde chip som kunne spore eigeren men nei, måtte ta den hjem igjen å legge ut etterlysning på fb, også det uten resultat så sent på kvelden etter over 4 timer hos oss var den borte, håper den fant veien hjem.

Ellers så var helgens store hæppening å feire Team Nevlands å laugets utflyttete sønn Roar Trønderprins Valseth som fylte 70 år, turleder m/frue tok turen til Trondheim og Melhus for å feire ham, innkvartert i turleders andre heime hos, også Team Nevlands å laugsmedlem, Roger å frue. Vi våknet til en «nydelig morgen» klar for fest å for å «hylle jubilanten» sammen med resten av «avd midtnorge» til lauget. En av gavene Roar fikk var denne «laugs rullatoren» med diverse tilbehør å viktige «70 års piller». Det ble en heidundrende feiring å en meget kjekk kveld/natt gikk så altfor fort for disse «3 gode kompisene».

Tilbake til ronden igjen for her ventet en stor overaskelse da vi kom i mål på ronden for hu goe snille May Katy hadde nemlig tatt med seg kake, ei «gulrot kake», siden dette var siste ronde før nyttår, å en «sjokkerende glad turleder» ble skikkelig rørt av dette tiltaket å måtte gi May Katy en «god klem», tusen, tusen takk alle hogg inn å det var ikke smulen igjen.

Treningsdata å Garmin fæks for ronden finner du «HER».

NB!!!! pga 2 røde mandager de neste 2 ukene så blir ikke neste ronde før den 8 januar. Da nærmer vi oss også raskt hele 3 jubileer, så inntil da så vil turleder herved få ønske alle en Riktig God Jul og et Godt Nytt År. Mvh, turleder Kurt.