Referat ronde 11 sesong 14 den 8-1-18, Team Nevland

Lagbilde ronde 11 sesong 14 den 8-1-18

Det er lagt til 4 bilder i referatet for å se disse trykk i tekst på: «prepping», «jomfruturen», «broder Sigve», «snøballer». For Garmin fæks trykk i tekst på «HER».

Kjekt å treffe gjengen igjen etter flere mandager uten ronder, litt sykom, litt fotøy, May Katy søker make, stooor bragd gjort i romjulen å litt kjekt i snøen…….

På ronde 11 i sesong 14 var vi hele 14 stk, 12 gubber å 2 stubber. Været var fantastisk med stjerneklar himmel, stille vind å kalde minus 0,9. Endeligt var vi i gang igjen etter hele 2 mandager uten ronder, kjekt antall gåarare dukket på det nye årets første ronde. Voldsomt hyggelig var det at ann Sigve var tilbake igjen for fullt etter brokk oprasjonen han hadde i november, han virket sprek og rask som vanligt både til beins å til munns, på en måde. Kjekt var det og at ann Berge var tilbake igjen etter ett 5 ronders fravær, han hadde endeligt fått seg skikkeligt fottøy siden forrige gang nemlig piggsko. Piggsko hadde og turleders sønn Thomas fått å dette var det virkelig brukt for denne kveld da det frøs til å var temmeligt glatt på turen rundt havet. Det har vært en del sykdom på deltagere den siste tiden å ann Stein var ennå ikke blitt helt frisk men det forhindret ikke ham i å være med oss denne gang men Stein fullførte i god stil om enn litt mere tungpustet enn vanligt, brrrrra. Før start ble det vell mye mannfolk snakk å hu May Katy følte seg nok litt alene der hun stod, hun savner flere damer på rondene, May Katy søker make, på en måde, da kunne ann Terje M fortelle at han var såååååå nærme med å få med seg samboer Nina på kveldens ronde så nå håper ALLE at hun dukker opp neste gang, når det gjelder hu Gunn Maren så er hun ifølge Maen te Gunda (Oddgeir, på norsk) forsatt i trening med spinning for å komme i god nok form til å gå ronder. Romjulens bragd stod trener Robert Olufsen for, laget hans, jenter 16 tok nemligt sølv i nordisk mesterskap i håndball, meget imponerende. Jul ja, turleder hadde fått nye langrennski med feller til jul å disse ble i romjulen kjørt opp til Sirdal for «prepping» før «jomfruturen» stod for tur forøvrigt sammen med «broder Sigve». Like heldig på tur i snøen var ikke turleders hund Pia for etter en loftetur hjemme i romjulen i ett skikkelig klabbeføre hadde hun samlet opp ett godt antall «snøballer».

Garmin fæks for ronden finner du «HER». Mvh turleder Kurt.