Referat ronde 12 sesong 14 den 15-1-18, Team Nevland

Lagbilde ronde 12 sesong 14 den 15-1-18

Det er lagt til 1 bilde i referatet, for å se dette trykk i tekst på «dette varslet», for treningsdata trykk på «HER».

 

Ufyseligt vær, ingen damer, for sein deltager å ny syk deltager.

På ronde 12 i sesong 14 var vi 8 stk, bare menner. Været var basje med liten storm å sluddbyger, gradene var varme 1,1.

For første gang denne sesongen var det ikke damer med på ronden, trofaste May Katy var fraværende for første gang i sesong 14, dermed er det nå 1 deltager igjen som har alle rondene denne sesongen.

Ann Tor Helge var jysla seine til start denne gang å rakk ikke lagbildetagning, dermed måtte turleder i arkivet: for seint komne deltagere oppi jønå årå så æ tegna i paint, å her var godeste Tor Helge tegnet tidligere så denne tegningen ble hentet frem å lagt til på lagbildet. Imponerende at hele 8 personer måtte opp til kveldens ronde for det var sendt ut «dette varslet» for mandagen å det slo virkelig til, skikkelig sluddstorm som traff oss midt i fleisen langs Edlandshavet, å bølgene på havet slo helt opp på sykkelstien, i tillegg var det skikkelig sleipt å glatt på hele ronden.

Nok en deltager hadde begynt å bli syk ann Robert hadde blitt skikkelig rosjen i halsen å hostet å herket noe voldsomt, å ann Stein er enda ikke blitt helt frisk å måtte avstå ronden denne gang etter å ha prøvd seg på forrige ronde, herved ønskes goe bedring til alle dere syke.

For Garmin fæks å treningsdata trykk «HER». Mvh, turleder Kurt.