Referat ronde 13 sesong 14 den 22-1-18, Team Nevland

Lagbilde ronde 13 sesong 14 den 22-1-18

Det er lagt til 4 bilder i referatet, for å se disse trykk i tekst på:»blir dette», «gå på ski», «måke vogna», «endel hvitt».

 

Ny jubilant, ny sesongdebutant, litt om Gøteborg syken, å en ny spennende ting i Olufsen heimen.

På ronde 13 i sesong 14 var vi 8 stk, 6 stegger å 2 fruer. Været var igjen lit rufsete med en åleiden vind, forsatt snø på bakken å varme 1,0 grad.

Så var hu May Katy tilbake igjen etter ett uventet fravær forrige gang, grunnen kom for en dag denne kveld, hun hadde nemlig fått en meget heftig omgangsyke som satte henne helt ut av spill, å for ett comeback hun hadde, May Katy jubilerte i kveld, hun gikk nemlig sin 100 ronde, som den 12 personen i historien nådde hun denne bragd, turleder gratulerer så masse, diplom for dette blir overakt på sesongavslutningen, å ett av bildene på diplomen «blir dette».

Enda en hyggelig ting skjedde i kveld vi fikk nemlig en sesongdebutant å det var ingen ringere enn madamen te Terje Mydland nemlig hu Nina K ( var sist med på ronde 24 i sesong 13 den 3-4-17 ), velkommen skal hun være. Det ble forresten nesten enda en ny sesongdebutant da Ninas syster nemlig hu Turid te Robert hadde planer om å være med men Robert kunne fortelle at hennes nye syssel, strikking!!!!!! hadde tatt helt overhånd i heimen, Turid hadde nemlig nettopp lært seg dette, men det gikk seeeiiiiinnnt med hu nå i starten sa Robert så på kveldene der i heimen så satt de nå å så på, strikking, minutt for minutt, på en måda. Sigve måtte denne gang vær fraværende, han hadde brøytevakt å hadde hatt over 45 timer overtid bare på dette de siste ukene.

Ann Stein var forsatt ikke helt frisk å han ville prøve å være med i kveld, han startet litt før oss andre men måtte dessverre kaste inn håndduken etter kun kort tid, forsatt masse god bedring til ham. Mere sykt for ann Robert harket han mente at han hadde fått Gøteborg syken etter han var der i romjulen med håndballen, å jaggu hadde han ikke googlet denne tilstanden, den kunne pinadå sidde i helt til kommende sommerferie, å du, å du.

Turleder hadde nok en gang vært i vogna i Sirdal for å «gå på ski» å ikke minst, «måke vogna», det hadde kommet «endel hvitt» siden sist.

For Garmin fæks å treningsdata, trykk «HER». Mvh, turleder Kurt.