Referat ronde 14 sesong 14 den 29-1-18, Team Nevland

Lagbilde ronde 14 sesong 14 den 29-1-18

Det er lagt til 3 bilder i referatet, for å se disse trykk i teksten på «førstemann», «ny plakat», «lappen», for treningsdata trykk på «HER».

 

Ny jubilant, alle ender åpne………., da han møtte henne…….., sprek hund å sprek mann.

På ronde 14 i sesong 14 var vi 7 stk, 6 drenger å ei strenge. Været var litt sånn regn med sludd, litt vind å varme 3,2 grader.

Denne gang fikk vi nok ett jubileum da turlederen selv, som «førstemann» rundet 300 gåtte ronder, ( vi har gått totalt 311 ronder siden oppstarten for 14 år siden ), dermed måtte det lages enda en «ny plakat» å denne ble laget kun en time før kveldens ronde, ikke av turlederen selv men av hans sjef i heimen, hu Marlen, kun «lappen» med teksten var skrevet av turlederen selv.

Til kveldens ronde så måtte ann Robert nok en gang gjøre en treningsgjerning for håndball laget sitt å måtte derfor melde avbud.

Sykdom vil ingen ende ta denne sesongen, ann Stein er forsatt ikke i vadder etter en heftig å lang sykdomstid, nå hadde også ann Tor Helge blitt syk å måtte melde avbud grunnet full åpning i alle ender.

Så skjedde det en helt spesiell episode på kveldens ronde, da han møtte henne, på en måda, for 1,5 time før vi skulle gå ronden så ble turleders kone oppringt av ei venninne som ville gå rundt Edlandsvannet dermed tok hun med seg Pia å for avgårde. Men så, da ronden startet å vi hadde kommet til Vaula bruå traff vi plutselig på turleders kone Marlen, de hadde nemlig gått mottsatt, eller feil vei i forhold til oss, det ble et historisk møte for vi to har aldri truffet på hverandre på noen av de 311 rondene vi har gått, å det som var ekstra spesiellt var at det var hunden vår Pia som var mest glad for å se tur faren sin å ikke minst ann Thomas igjen, så glad ble Pia at hun nektet å gå videre med tur moren sin så, vips, så ble hun heller med oss på en runde til rondt Edlandsvannet, det må og nevnes at etter 2 påfølgende ronder på Pia denne kveld så var hun propell å skulle bare leke i EN HEL TIME etter vi kom hjem, puh, je meg styrke.

En annen som og var sprek denne kveld var ann Sigve for han møtte opp i Melsheia for å gå tur med gjengen hans der i forkant av kveldens ronde, men der dukket ingen opp men Sigve var ikke verre fanten enn at han reiste hjem å tok med seg samboer Bente å dro tilbake til Melsheiå å tok en rundtur der, meget imponerende.

For trening å Garmin fæks trykk «HER». Mvh, turleder Kurt.