Referat ronde 16 sesong 14 den 12-2-18, Team Nevland

Lagbilde ronde16 sesong 14 den 12-2-18

Det er lagt til 2 bilder å 1 video i referatet, for å se dette trykk i tekst på: «Pia koste seg», «ganske høye», «slik ut». For treningsdata å Garmin fæks trykk på»HER».

På ronde 16 i sesong 14 var vi 11 stk, 10 troll å ei tusse.

Været var fantastisk med klare stjerner, snø på bakken å kalde minus 3,0.

Gledeligt så var Tor helge tilbake fra sykom, om enn forsatt noe redusert. Tilbake igjen var også an Robert etter 2 mandager med jentehåndballtrenerfravær, koseligt så husket også ann Sigve på at det var ronde igjen å dukket opp i rett tid.

Hu standhaftige damå, May Katy, som nesten alltid er med oss var litt kranke i skrotten ikveld, men takke være oppmuntrene ord fra flere av deltagerne klarte denne spreke damen igjen, å uten problem å fullføre ronden, goe bedring te dæg May Katy.

5 ronder gjenstår nå av årets sesong å 2 deltagere som ikke enda har vært med i år har enda mulighet til å bli med i den ekslusive klubben som pr nå teller 5 personer som har vært med å gått ronder i alle 14 sesonger, det er:Robert-Sigve-Kurt-Per-Paula. De to som mangler er hu Inger Marie å hu Gunn Maren, turleder hadde blitt voldsomt glad hvis de to hadde fått mulighet til å vært med på noen av de siste rondene for sesongen.

Nok ei helg for Sirdalstur på turlederen, ble ikke skitur denne gang pga været men «Pia koste seg» i snøen, å levegger i snø på terrassen utenfor vogna begynner å bli «ganske høye», misunner ikke vogn naboen våres, de har enda ikke vært oppe å måket av taket deres å da ser det «slik ut».

Trenings å Garmin fæks finner du «HER». Mvh turleder Kurt.