Referat ronde 17 sesong 14 den 19-2-18, Team Nevland

Lagbilde ronde 17 sesong 14 den 19-2-18

Det er lagt til 3 bilder i referatet, for å se disse trykk i tekst på, «nesten ikke syntes», «riktig idyllisk», «brøytekantene», for treningsdata å garmin fæks, trykk på «HER».

 

Spesiellt fravær, call from the boss, trofast sliter savnes, litt vinterferie å di, å VIKTIG info fra………….

På ronde 17 i sesong 14 var vi 8 stk, bare menner denne gang. Været var godt og vintersligt med stjerneklar himmel å en litt lei vind, gradene var kalde minus 1,1 grad.

Robert var igjen i trener rollen å måtte vær fraværende denne gang.

Sigve derimot hadde satt av denne kvelden til ronde å startet først med tur med Melsheigjengen i forkant av våres ronde men 15 minutt ut på den første turen så fikk han et call from the boss, du må kåma dæg på jobb å salta, så da måtte Sigve avbryte turen han hadde startet på å ronden med oss, Sigve nærmer seg snart et tresiffer antall overtids timer den siste tiden, nesten alle takke være brøyting/salting.

Dessverre så måtte vår kjære å trofaste dame May Katy kaste inn håndduket til kveldens ronde grunnet helsen sin, hun var ikke helt i orden på forrige ronde heller, vi ønsker henne alle en riktig god bedring å håper du rask er tilbake igjen, du er savnet.

Vinterferien var over nå i helgen å det ble en fin avslutning for turlederen oppi i vogna i Sirdal, den siste ukes snøfall hadde gjort at spikerteltet «nesten ikke syntes» lenger, «riktig idyllisk» med så mye snø.

Mye snø var det og i Hunnedalen når vi kjørte hjem, denne hadde vært stengt en ukes tid i uværet som var, «brøytekantene» der var så store at selv Sigve hadde blitt våt i øynene sine ved synet av dem.

Avslutningsvis må det nevnes at an Robert har lagt et en foreløpig dato for den sagnomsuste Seldalsturen sin som alltid avvikles ikke lenge etter sesongslutt for rondene, så sett av lørdag 7 april folkens, mere info fra Robert kommer etter hvert.

Treningsdata å garmin fæks for ronden finner du «HER». Mvh turleder Kurt.