Referat ronde 18 sesong 14 den 26-2-18, Team Nevland

Lagbilde ronde 18 sesong 14 den 26-2-18

Det er lagt til 2 bilder i referatet for å se disse trykk i tekst på: «slik», «manglet litt», for treningsdata trykk på «HER».

Ny sesongdebutant av det historiske slaget, svenskeflonså………harryhandel fravær, harde tak røyner………under

På ronde 18 i sesong 14 var vi 9 stk, 8 lort unga å 1 strøken dame.

Været var nok en gang fantastik, vinterslig med snø på bakken, en litt lei vind, stjerneklart å kalde minus 5,0 grader.

Ekstremt hyggeligt så fikk vi en sesongdebutant denne gang å det var ikke hvem som helst heller, for plutseligt, rett før ronden startet så dukket………, ja ganske riktig, å som vanligt i siste liten hu Gunn Maren opp (var sist med på ronde 20 i sesong 13 den 6-3-17). Med Gunn Maren med oss i kveld så har vi nå 6 personer som har vært med å gå ronder i alle 14 sesonger, meget gledeligt å imponerende, den 7 å siste som har mulighet til å klare dette innen de 3 siste rondene er hu Inger Marie, det hadde varmet turleders hjerte voldsomt hvis hun også dukket opp.

Så litt snått å snue for ann Robert ble jo som kjent angrepet av Gøteborgflonså i romjulen, dette er en mildere variant enn den norske MEN den sitter myyyyye lenger i, nå går det på 6 uken løs for Robert som måtte melde avbud i kveld, å nå så han ingen annen utvei enn å komme seg til legen legen, masse god bedring ønskes til han.

Ann Sigve meldte et litt spesiellt avbud denne gang, han skulle av alle ting her i verden på harryhandel til både Danmark å Tyskland, å du å du, je meg styrke, voksne maen altså, godt at det bare var han i familien våres som fikk det genet.

På kveldens ronde var det igjen meget glatt på andre siden av Edlandsvannet å det gikk hardt ut over turlederen sine broder, «slik» skal den se ut, men den venstre «manglet litt» pigger etter endt ronde.

2 av kveldens deltagere hadde fyllt år siden forrige ronde, ann Geir ble småpene 61 år mens turleders sønn Thomas rundet det magiske 18 års tallet med stor familiefest i heimen på søndagen, gratulere så masse til begge.

Treningsdata å Garmin fæks for ronden finner du «HER». Mvh turleder Kurt.