Referat ronde 19 sesong 14 den 5-3-18, Team Nevland

Lagbilde ronde 19 sesong 14 den 5-3-18

Det er lagt til 2 bilder i referatet, for å se disse trykk i tekst på «en slik en», «likte hun ikke», for trening å garmin fæks trykk på «HER».

Ny sesongdebutant, må finne strikke oppskrift…………, vofse til dyrlege med ……,pluss en liten oppfordring.

På ronde 19 i sesong 14 var vi 8 stk, igjen bare menner. Været var igjen, slik det har vært de siste ronden, fint vintervær, snø på bakken å glatt, gradene var kalde minus 3,0.

Dessverre så var Robert ennå ikke helt frisk å måtte melde avbud, det spørs om ikke samboer Turid, som har blitt så flittig til å strikke snart skulle strikket «en slik en» til Robert så holder han seg kanskje frisk resten av vinteren.

Tilbake igjen var ann Sigve etter ett 2 ronders overtid jobb/harryhandel fravær.

Meget gledeligt så fikk vi en sesongdebutant denne gang nemlig ann Jon Magnus, det var hele 3 år siden sist han var med, på ronde 20 i sesong 11 den 2-3-15, desto hyggeligt at Jon Magnus var tilbake igjen, han er jo blitt en ivrig turgåar sammen med Austrått fjellvandrer gjengen.

Nok en ronde uten damer tilstede, hadde vært kjekt om det dukket flere på de siste 2 rondene. NB! Håper helsa til denne sesongs mest standhaftige dame, May Katy, snart er på bedringens vei, det samme også til ann Stein som virkelig har vært hanglen lenge.

Ei som og har slitt litt er vofsen til turlederen nemlig hu Pia for etter forrige ronde så måtte vi til dyrlegen med henne hu hadde nemlig fått en forstoppelse eller rett å slett pels som hadde kommet inn, ja, der ja, å stakkars Pia var noe sår der bak etterpå å måtte smøres i 4 dager etterpå, å til Pias store frustrasjon så måtte hun gå med trakt å det «likte hun ikke».

Treningsdata å Garmin fæks for ronden finner du «HER». Mvh turleder Kurt.