Referat ronde 20 sesong 14 den 12-3-18, Team Nevland

Lagbilde ronde 20 sesong 14 den 12-3-18

Det er lagt til 1 bilde i referatet for å se dette trykk i tekst på «rastepause».

Delvis syk deltager tilbake igjen, fått nok av kjølen reiste til varmere strøk, iskald overtidsjobb, å brødrene Nevland på tur……

På ronde 20 i sesong 14 var vi 9 stk, også denne gang bare fra det svake kjønn, menn. Været var igjen fantastisk med klart fint vær, småglatt på bakken å for første gang, etter 5 ronder på rad med minusgrader, hadde vi nå 1,5 plussgrader.

Gledeligt så var ann Robert tilbake igjen etter sykom men han var enda ikke helt i vadder å var skikkelig tungpustet men heldigvis går det rette veien selv om han har vært syk lenge.

Ann Terje M var denne gang reist til varmere himmelstrøk å fikk dermed sitt aller første fravær denne gang, dermed så er det ingen igjen som har alle rondene denne sesongen.

Det er ikke bare sykom som holder folk borte fra rondene denne sesongen også overtid på jobb har vært en grunn, denne gang var det ann Reidar sin tur å det var av det kalde slaget for på kjølå hos Asko er det hele minus 22 grader.

Brødrene brothers, Sigve å Kurt hadde denne helgen vært i Sirdalen i henholdvis bobil å camingvogn, der fikk vi oss en herlig skitur sammen på 11 km selvfølgeligt med innlagt «rastepause», felleski kan brukes til mangt, bare å snu de så hadde Sigve sitteunderlag.

Da gjenstår det kun 1 ronde av årets sesong, turleder håper flest mulig har anledning til å være med, egen info om avslutningsronden blir lagt ut på nett senere i uken.

Dessverre utgår trenings å Garmin fæks denne gang, Garmin hadde komminikasjons problemer med serverene sine denne kveld, men tid bruk på kveldens ronde var 1 time og 16 minutt. Mvh turleder Kurt.