AVSLUTNING SESONG 14 HOS PIZZABAKEREN

2

Alt om avslutingen på sesong 14, oppsummering, tallenes tale å premiering pluss 13 bilder som ligger i uthevet skrift i referatet

Etter endt siste ronde satte 11 deltagere nesen mot Pizzabakeren i Meierikrossen «hvor maten stod klar ». Det «smakte godt » med pizzaen å det «var kamp » om stykkene, å mens folkene spiste seg mette måtte «en nybarbert » turleder oppdatere alle tallene etter siste ronde var unnagjort, å så var det klart for «oppsummering » for sesong 14. «Folkene » fulgte spent med.

OPPSUMMERING SESONG 14

Første ronde gikk den 16 oktober, dette var faktisk det nest tidligste starten vi har hatt, dette skyldes nok litt mindre å gjøre på too do listen i heimen til turlederen, 14 deltagere var med på første ronde. Dette var og den varmeste ronden på hele sesongen med 10 varmegrader. Forøvrigt så hadde vi hele 7 ronder med minusgrader denne sesong med 6,2 som det kaldeste på ronde 15.

Ny milepæl nådd for Team Nevland ronden på ronde 3 da gikk vi ronde nr. 300 siden oppstarten, 13 stk var med på den.

På ronde 4 fikk vi ett hyggeligt å sjeldent gjensyn da hu Karin dukket opp å var med oss igjen etter sist å ha gått ronde helt tilbake til sesong 5, dette er det lengste oppholdet en deltager har hatt men ikke desto mer gledeligt.

På ronde 8 hadde vi en uheldig hendelse med ett fall som førte til at en deltager for første gang i historien måtte bryte en ronde etter skaden han fikk, heldigvis så gikk det bra å Geir var tilbake igjen allerede neste på ronde. På ronde 13 fikk vi sesongens første jubilant da hu May Katy gikk sin 100 ronde, også på denne ronde fikk vi dessverre enda en deltager som måtte bryte, ann Stein som hadde vært syk en stund ville prøve seg igjen men måtte etter kort tid gi seg, dessverre.

På ronde 14 fikk vi en ny jubilant da turlederen selv som første mann rundet 300 ronder.

Sesong 14 har vært litt spesiell på to måter, vi har blant deltagerne hatt uvanligt mye å langvarig sykom, å for første gang i historien så har vi ikke hatt nye deltagere eller nye hunder, dermed er vi forsatt 106 forskjellige menneskje å 23 forskjellige hunder som har vært med hittil.

TALLENES TALE FOR SESONG 14

Det har denne sesongen blitt avholdt 21 ronder, dermed er vi nå oppe i 318 gåtte ronder siden oppstarten.

Det gar vært med 26 forskjellige personer denne sesong mot 32 forrige sesong. På de 21 rondene har det vært med totalt 206 personer som gir et snitt pr ronde på 9,80 personer, i fjor var snittet13,62.

Den best besøkte ronden var den 2 da var vi 15 stk, den minst besøkte var den 10 da var vi 6 stk. Raskeste ronde var den 7 da gikk vi på 1 time og 11 minutt, den tregeste var den 10 da gikk vi på 1 time 21 minutt.

Totaltid brukt på 21 ronder var 24 timer17 minutt, dette gir en snitt tid pr ronde på 1 time og 15 minutt, snitt tid i fjor var 1 time 13 minutt.

Total lengde gått for de med 21 ronder ble 153,3 km.

2 personer har nådd milepæler denne sesong å skal ha diplomer for dette, hu May Katy ble på den 13 ronden den 12 personen som nådde 100 ronder, turleder gratulerer å siden May Katy var syk å ikke tilstede i kveld blir diplomen overlevert senere. Den andre med milepæl denne sesong var turlederen selv som ble første mann som nådde 300 ronder på ronde nr.14, diplomet for dette ble overrakt av «selve grunderen for Team Nevland ronden» nemlig ann Robert som forøvrigt raskt, allerede på første ronde, overlot alt ansvar for rondene til ann Kurt.

I sesong 14 på ronde 3 nådde vi og en ny stor milepæl, da gikk vi ronde nr. 300 siden oppstarten, «de 13 som var med » på den får hver sin «personlige diplom » med «sitt navn på » pluss selve lagbilde fra jubileumsronden, de 13 er:Sigve-Kurt-Per-Paula-Terje M-Berge-Halvor-Stein-Mats-May Katy-Geir-Aud-Kurt B, de 6 sistnevnte var ikke tilstede på avslutingen så diplomene til dem blir overrakt ved en senere anledning, turleder gratulere jubilantene så masse, å hjertelig takk til ann Tore Thorbjørnsen for laging av flotte diplomer.

PREMIERING FOR SESONG 14

Først vil turleder få takke Lauget v/styret som bidrar med 1000 kroner i premiepenger, disse fordeles på alle de som er topp 3 med flest ronder for sesongen. Denne gang er det 4 personer som skal premieres.

På delt 3 plass med 15 ronder, May Katy å «Tor Helge », de får 100 kroner hver pluss 1 liten freia melkesjokolade, May Katy var ikke tilstede å får premien overrakt senere. På 2 plass med 19 ronder kom «ann Halvor » han fikk 300 kroner å 1 mellomstor freia melkesjokolade.

På 1 plass med 20 ronder å vinner i sesong 14 kom «ann Terje M », han fikk 500 kroner å 1 stor freia melkesjokolade, turleder gratulerer vinnerne så masse.

Følgende personer har dette antall ronder i sesong 14, de 4 i Team Nevland som er utenfor konkurranse har følgende ronder denne sesong:Robert 11-Sigve 13-Kurt 21-Sletten 0. For de tellende er antallet følgende:Terje M 20-Stein 10-Berge 14-Mats 4- Thomas N 11-May Katy 15-Bernt 2-Geir 14-Aud 5-Tor Helge 15-Reidar 8-Halvor 19-Christian 1-Tore S 1-Per 2-Paula 2-Kurt B 4-Karin 2-Maen te Gunda alias Oddgeir 6-Nina K 2-Gunn Maren 1-Jon Magnus 2-Turid 1.

Adelskalenderen etter sesong 14 blir som alltid lagt ut i forkant av oppstarten på neste sesong men for de forvedne så kan topp 3 avsløres her nå: på 1 plass er nå både Inger Marie å Per, begge med 215 ronder, 2 plass Paula 203 ronder, 3 plass Anne Brit 176 ronder. For de 4 i Team Nevland som forsatt er utenfor konurranse er ståa slik: Sletten 7- Sigve 231-Robert 252, Kurt 307.

Da vil turleder bare få takke alle for nok en kjekke sesong, å masse takk til hu Nina K som var foto ansvarlig på avslutningen, i oktober er det igang igjen med sesong 15, takk for i år folkens. Men før det må det nevnes at den sagnomsuste SELDALSTUREN til Robert går av stabelen lørdag 7 april, dette må dere turglade menneskjer ikke gå glipp av, mere info om dette kommer på nett litt sener.e

NB! Turleder vil herved også oppfordre folk til å støtte Lauget med medlemskap, dette er selvfølgelig frivillig å det må og nevnes at i klubben er det ikke noe dugnadsarbeid, kontigenten er dette året på 250 kroner, konto nr 3335.26.38647, det kan nevnes at for de i gåtur avdelingen ikke trenger full registrering på nett holder bare å mrk innbetalingen med fullt navn.

Mvh turleder Kurt.