Referat ronde 21 sesong 14 den 19-3-18, Team Nevland

Lagbilde ronde 21 sesong 14 den 19-3-18

Det er lagt til 4 bilder i referat,for å se disse trykk i tekst på «molobildet», «nydelig å kald», «skitur vær», «topptur», for treningsdata å Garmin fæks trykk på «HER».

Ny sesongdebutant, sprek snart pensjonist, å ei fikk litt plaster på såret.

På ronde 21 i sesong 14 var vi 11 stk, 8 pysjne menn å 3 strøkne ladys. Været var igjen helt perfekt med stjerneklar himmel for nte gang med en liten vind å varme 0,8 grader.

Meget gledeligt så fikk vi en sesongdebutant på sesongens aller siste ronde å det var hu Turid te Robert ( var sist med på ronde 13 i sesong 13 den 16-1-17 ). Gledeligt så var og både Per å Paula tilbake igjen sammen med oss etter ett opphold siden ronde 3, å jammen er ikke an Per sprek som en ungdom selv om han går inn i pensjonist tilværelse i mai dette året, han lå først på absolutt hele ronden, rått. Tilbake igjen var og en brun å fæl Terje M å hans samboer, ei brun å fin Nina K. De hadde rømt fra kulden å landet forrige uke å de hadde fått varmet seg skikkelig i fjerne himmelstrøk.

Som tradisjonen tro på en avslutningsronde så bar det rett etter rondestart ut på moloen ved Edlandshavet for det faste «molobildet» å for ett bilde det ble, med den skylighten i bakgrunnen, magisk.

Magiskt var det og i Sirdal å her hjemme i helgen, turleder hadde vært nok en gang i Sirdal å vogna for å klargjøre til påsken, en «nydelig å kald» morgen dannet ett perfekt «skitur vær» å her hjemme på søndag fikk Pia en «topptur» til Håfjellet som plaster på såret siden hun ikke skulle være med oss på siste ronden.

Treningsdata å Garmin fæks for ronden finner du «HER»

Da vil turleder bare få takke alle som har vært med denne sesongen, det har vært nok en kjekke, jille, sesong med mye godt drøs, takk for i år.

Mvh,turleder Kurt.