Oppstart Team Nevland ronden rondt Edlandshavet, sesong 15

 

Bilde av Edlandsvatnet tatt fra Skurvenuten den 7 oktober 2018.

 

Mandag 22 oktober klokken 2000 går første ronde i sesong 15 for Team Nevland ronden. NB! Ny oppmøteplass siden den gamle er jevnet med jorden, ny plass er der hvor vi alltid avslutter ronden, i enden av Europris bygget ( Rettedalen 51 ), rett ved siden av TIDLIGERE gamle Knoffen ( bare måtte ha det med, liksom). Mer viktig info følger.Turleder vil herved få ønske alle, nye eller gamle deltagere hjertelig velkommen til jubileum sesong 15. Noen små markeringer av jubileet blir det underveis i årets sesong ikke alt er ferdig planlagt enda MEN en ting skal skje, på den siste ronden i sesongen, da skal vi for første gang i historien endre litt på løypen vi går, utroligt men helt sant altså.

Det vil i sesong 15 bli avholdt 23 ronder, siste ronde går mandag 8 april 2019, dessverre så blir det ikke romjulsronde denne sesong siden nyttårsaften er på en mandag.

I sesong 15 så er det og dessverre ingen som kan nå  verken 100-200-300 ronders premiering (diplom), men fortvil ikke for turleder har diverse diplomer fra avslutningen på forrige sesong som ikke enda er utlevert så disse blir levert ut fortløpende når de rette personene dukker opp, forhåpentligvis i denne sesongen.

Så et par oppfordringer, først parkering. Siden tidligere gamle Knoffen er en byggeplass hvor det ikke anbefales å parkere samt at Europris ikke ønsker at vi parkerer der hvor de har varemottaket sitt ( hvor det og er satt opp parkering forbudt) foreslås det å heller parkere enten ved Rema 1000 i Meireri krossen eller på kundeparkerings plassen til Europris i motsatt ende av bygget ( de stenger butikken klokken 2000) så det går nok greit å stå der, håper på forståelse for dette.

Så vil Turleder oppfordre deltagere som er med å går runder til å betale inn medlemskontigent på kroner 250 til knto nr 3335 26 38647 å mrk med fullt navn, dette er selvfølgelig helt frivilligt for hver enkelt, å ikke minst helt dugnadsfritt.

Å så til slutt, det aller viktigste, Adelskalenderen til og sesong 14, vellbekomme, SE DEN HER. Mvh, turleder Kurt.