Referat ronde 1 sesong 15 den 22-10-18, Team Nevland ronden

Det er lagt til 3 bilder i referatet, for å se disse trykk i tekst på «turkamerater», «så stod dette klart», «væskebalansen i orden», for treningsdata trykk på «HER».

 

Sesongstart i rosje vær, tid for litt ettertanke å minne……… ny møteplass, ny asfalt…… aktiv mannlig syklist har kjøpt EL SYKKEL…….. å siste nytt om de 4  i Team Nevland.

På ronde 1 i sesong 15 var vi 9 stk, 8 gubber å 1 kjei. Været var ufyseligt med regn å vind, gradene var varme 8,5.

Endeligt var ny sesong i gang, attpåtil en liten jubileums sesong hvor det underveis vil bli noen små overraskelser til deltagerne inklusivt i dette er ett lite stunt som aldri før er blitt gjort, dette skjer først på siste ronden i sesong 15.

Starten på sesongen i år ble voldsomt spesiell, for en trofast deltager er ikke lenger blant oss, ann Stein gikk bort i mai i år, savnet er stort å i forkant av kveldens ronde så tok turlederen turen til graven hans å la ned en rød rose som var fra alle oss» «turkamerater,» vil i fred Stein, du skal vite at minnene av deg lever videre på rondene, det fikk turleder selv erfare ikveld.

Meget merksnodig var det å ikke møte opp på gamle Knoffen lenger den er nå revet å et nytt bygg er nå påbegynt der derfor var ny oppmøteplass på varemottak rampen til Europris å det funket fint, med tak over hode å lys å greier ble dette så koseligt at enkelte hevdet at vi hadde fått oss nytt klubbhus, selv lagbildet ble lyst å godt for første gang på evigheter. Flere forandringer, for når vi kom til sykkelstien langs Edlandsvannet så var jaggu den blitt asfaltert, heldigvis hadde de satt av en liten stripe med grus helt ut mot vannet slik at en kan velge det underlaget som passer hver enkel.

Som nevnt så var det et rosje vær som måtte oss denne kveld, faktisk det verste i manns minne på en sesongstart ronde, det høljet ned å blåste stikke å strå så det var derfor imponerende at hele 9 stk dukket opp. Det gjorde ikke Team Nevlands Sigve, for han var på firmatur te Praha.

Kånå te turleder syntes nok litt synd på maen sin som var ute i dette været for da han kom hjem etter ronden «så stod dette klart»

Så tradisjonen tro på første referat hver sesong, litt nytt om de 4 i Team Nevland: Ann Robert er forsatt veldig bissy mæ håndballen, han er nesten mere i haller rundt forbi enn hjemme i sitt eget hus, imponerende det di har fått til med damelaget her på Ålgård, ellers så blir det endel turer ned til Spanien å residensen deres der. Ann Sigve har igjen flyttet litt på seg, nå bor han å samboer i Skårlia i Sandnes, å så av adle ting her i verden HAN HE PINDØ SJYPT SEG ELLLLLLL SYKKEL, å du å du, heldivis så sykler han forsatt mye med VANLIG sykkel og. Ann Kurt sykler forsatt, kun på vanlig sykkel, T-O for 9 gang iår å for 4 gang sammen med No Limitation gjengen, ann Kurt har og vært oppe på besøk hos Laugets avd Midt i Norge, i Trondheim, å besøkt Team Nevland ronden deltagerne Roger å Roar, mellom harde oppkjøringsturer til sesong 15 ble og litt tid til å få «væskebalansen i orden». Ann Sletten, sist sett av turleder i vinter som var da han dukket opp på ski i Tjørhom fjellet.

Treningsdata å Garmin fæks for ronden finner du HER. Mvh, turleder Kurt.